Canon EF 70-300 mm, f/4.5-5.6 IS USM vs. Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD Poraďte mi prosím neviem sa rozhodnúť chcem to hlavne na motošport. Ohnisko 70-300 je ideál a samozrejme USM ostrenie. Medzi 70-300 Canon vs. Tamron mi radia Tamron ale veľa známych mi vraví že radšej ist do Canon 70-200mm f4 L USM viem že je to ozaj skvele sklo ved je to L-ko ale bojím sa že bez stabilizátora obrazu to nebudú také pekné ostré fotky. Prípadne spravím pekný Panning aj s tým 70-200mm f4 L USM bez stabilizátora? (viem že ideál je Canon 70-200 f2,8 IS USM ale na to nemám)
toto sa tu uz riesilo, vtedy to skoncilo vprospech toho tamronu (dokonca jeden z veeelmi skusenych panov napisal, ze ten tamron je o triedu lepsi) ale prave dnes som tu cital ze niekomu prisiel novy tamron domov a ze dlho preostruje v interieri na 70mm ohnisku...niekto iny ti povie ze na canona canon...ak nie je nevyhnutnost 300mm ohnisko tak ja by som bral canon 70-200 f4 usm...sam ho mam a prave vcera som nim fotil a dnes som pri pc spokojny na moto by ti bol stabilizator asi naobtiaz a keby bolo ozaj treba 300mm tak dosetris na tc 1,4x II (bazarovy som videl aj za 180-200e)
Pri motošporte a športe všeobecne potrebuješ rýchle a presné ostrenie a to Ti ten Tamron zabezpečí asi ťažko /jeden Tamron mám/. Takže vhodnejšia voľba Canon 70-200/4 L usm a možno aj ten tc 1,4 . Stabilizátor pri motošporte nepoužiješ, takže vcelku prijateľnú cenu má Canon 70-200/ 2,8 bez stabilizácie. http://www.foldesi.sk/
Canon EF 70-300 mm, f/4.5-5.6 IS USM vs. Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD Poraďte mi prosím neviem sa rozhodnúť chcem to hlavne na motošport. Ohnisko 70-300 je ideál a samozrejme USM ostrenie. Medzi 70-300 Canon vs. Tamron mi radia Tamron ale veľa známych mi vraví že radšej ist do Canon 70-200mm f4 L USM viem že je to ozaj skvele sklo ved je to L-ko ale bojím sa že bez stabilizátora obrazu to nebudú také pekné ostré fotky. Prípadne spravím pekný Panning aj s tým 70-200mm f4 L USM bez stabilizátora? (viem že ideál je Canon 70-200 f2,8 IS USM ale na to nemám)
ale ak si chces byt isty, co tak si od znamych, alebo aj pomocou tohoto portalu, kde je znacna skupina fajn ludi jednotlive objektivy pozicat, vyskusat a rozhodni sa SAM
70-300mm Tamron vs. Canon ?
Poraďte mi prosím neviem sa rozhodnúť chcem to hlavne na motošport. Ohnisko 70-300 je ideál a samozrejme USM ostrenie. Medzi 70-300 Canon vs. Tamron mi radia Tamron ale veľa známych mi vraví že radšej ist do Canon 70-200mm f4 L USM viem že je to ozaj skvele sklo ved je to L-ko ale bojím sa že bez stabilizátora obrazu to nebudú také pekné ostré fotky. Prípadne spravím pekný Panning aj s tým 70-200mm f4 L USM bez stabilizátora? (viem že ideál je Canon 70-200 f2,8 IS USM ale na to nemám)
http://www.foldesi.sk/
Poraďte mi prosím neviem sa rozhodnúť chcem to hlavne na motošport. Ohnisko 70-300 je ideál a samozrejme USM ostrenie. Medzi 70-300 Canon vs. Tamron mi radia Tamron ale veľa známych mi vraví že radšej ist do Canon 70-200mm f4 L USM viem že je to ozaj skvele sklo ved je to L-ko ale bojím sa že bez stabilizátora obrazu to nebudú také pekné ostré fotky. Prípadne spravím pekný Panning aj s tým 70-200mm f4 L USM bez stabilizátora? (viem že ideál je Canon 70-200 f2,8 IS USM ale na to nemám)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa