Pevné a kompaktní baterie od společnosti Dynacore ve Focus Nordic

S hrdostí oznamujeme, že se společnost Focus Nordic stala novým distributorem společnosti Dynacore. Společnost Dynacore Technology vyrábí a vyvíjí profesionální vysoce kvalitní baterie a nabíječky pro fotoaparáty.

Při používání interní baterie fotoaparátu máte k dispozici pouze omezenou dobu fotografování nebo natáčení videa, proto na napájení externího příslušenství příliš mnoho energie nezbývá. S bateriemi společnosti Dynacore můžete fotografovat v terénu po delší dobu, a navíc můžete zároveň napájet také externí LED světla, zaostřovací motory a další užitečné příslušenství. Společnost Dynacore nabízí širokou řadu lithium-iontových baterií s různými upevněními, napětím a výstupy.

Řada D

Větší lithium-iontové baterie V-Mount společnosti Dynacore mají LED displej, který umožňuje zobrazení doby vybíjení, zbývající kapacity baterie, napětí baterie a dalších údajů. Kromě kapacity k napájení větších fotoaparátů mají tyto baterie také výstupy D-tap a USB, které umožňují připojit a napájet externí příslušenství, jako jsou světla fotoaparátů, monitory, systémy bezdrátového přenosu a další vybavení. Výstup USB můžete dokonce použít k nabití chytrého telefonu, iPadu nebo jiných USB zařízení. Díky nové inovativní struktuře se dvěma kryty jsou baterie pevné a chráněné.

Řada Tiny

Tyto malé a kompaktní baterie V-Mount kapesní velikosti jsou určeny pro aplikace, které vyžadují napájení v kompaktní velikosti. Baterie řady Tiny jsou perfektní k napájení malých fotoaparátů, ručních stabilizátorů, zaostřovacích motorů a malých, přenosných LED panelů na fotoaparáty. K napájení příslušenství fotoaparátů jsou k dispozici výstupy D-tap a USB.

Společnost Dynacore Technology Co. Ltd. byla založena v roce 1998 a má dlouholeté zkušenosti ve výrobě profesionálních výrobků pro vysílání, včetně baterií pro fotoaparáty, nabíječek pro fotoaparáty, příslušenství k fotoaparátům, osvětlovacího příslušenství atd.

Baterie Dynacore budou k dispozici na začátku října.

Hlavní vlastnosti

• Výstup D-tap i USB