Chcel by som sa sa opýtať či nepoznáte nejaký dobrý obchod s fotoaparátmi? Chcem si kúpiť Pentax K200D a chcem ho kúpiť za čo najmenej peňazí a nechcem ho kúpiť v nejakom zlom obchode. Mate tu niekto skúsenosti s pixmania.sk ? Už ste u nich niečo reklamovali?
nech si nakupuje kto chce kde chce, ale moj nazor je taky, ze pre nejakch 1000 alebo 2000 korun nemienim riskovat psychiatriu keby ten fotak bolo nahodou treba vymenit a posielat to neviem kam do riti. Neviem ako Pentax, ale napriklad Nikon je dobre kupit u importera Pentask
ono zavisi kolko chces investovat, aby si vedel kolko mozes usetrit.
ak chces zo slovenska, tak sleduj superdeal.sk,
ak zo zahranicia, tak to polsko, pripadne ebay.
no a potom pixmania. kamos odtial objednaval este minuly rok canon 400d, a chodil mu vyse mesiaca. najskor baterka, potom pamatovka, potom objektiv, a nakoniec fotak....
ja som tam v januari vychytal celkom fajn akciu na canon 450d + nejake prislusenstvo a mal som to cele doma za tyzden, a nahradna baterka dosla za dva...
Ja som s pixmaniou tiez nemal problem vsetko dolso (D70s+18-70+bterka+karta), myslim ze to den meskalo ale to nemusela byt ich vina, jadine to som nemal SK navod ale to mi nevadilo.Ale pocul som vela pravdupovediac velmi vela ludi co s nimi malo zle skusenosti. Staci trosku pogooglit...
Ja ked som mal pentax tak na SK som kupoval najlacnejsie u diggi.sk a digimarket.sk v porovnani s megafoto.sk su resp. boli vyrazne lacnejsie ako tela tak aj objektivy.
z ciech oehling.cz a este jeden ale neviem si spomenut na nazov nieco ako vhf foto alebo take nieco.
www.bestcena.sk - má predajňu v Košiciach, super ceny, milý personál. Včera som tam kupoval canon 55-250 IS. Môžem odporúčať
no ja som tam tento tyzden tiez nieco kupoval a uz sa nedivim ze jednemu chalanovi z RV poslali objektiv bez IS aj ked zaplatil za s IS. Take ´spomalene filmy´ jak tam robili som uz dlho nevidel... Ceny maju ok, na Slovensko su fajn, ale inac ako osobne by som tam nebral nic...
No ten chalan z RV to som ja v bestcene jedine priamo kupovať v predajni lebo oni nevedia ani to že aký je rozdiel v IS a potom pre ich chybu si musíte príst sami do predajni ak máte reklamáciu ktorá vznikla z ich sprostosti a neznalosti.
Dobrý obchod s fotoaparátmi???
ak chces zo slovenska, tak sleduj superdeal.sk,
ak zo zahranicia, tak to polsko, pripadne ebay.
no a potom pixmania. kamos odtial objednaval este minuly rok canon 400d, a chodil mu vyse mesiaca. najskor baterka, potom pamatovka, potom objektiv, a nakoniec fotak....
ja som tam v januari vychytal celkom fajn akciu na canon 450d + nejake prislusenstvo a mal som to cele doma za tyzden, a nahradna baterka dosla za dva...
Ano canon a nikon maju profi tela, ale K200D ma oproti C450D a ND60 viacero vyhod...Nemozes porovnavat D3ku s K10D:)
z ciech oehling.cz a este jeden ale neviem si spomenut na nazov nieco ako vhf foto alebo take nieco.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa