Dnes mi doma pri vkladani fotaku do brasne fotak padol a rozbil sa mi na nom UV filter, fotak funguje a fotí ako má ale stále mi to nedá či by som ho nemal dat skontrolovat do servisu.Mam zrkadlovku Canon 450D s objektívom EF-S 18-55 IS.
Prosim poradte
ak ti vsetko funguje, neries.
ak ti nieco nefunguje, potom zacni vybavovat servis.
raz sa priznas v servise, ze ti padol fotak, uz ti ziadnu dalsiu opravu ako zarucnu neopravia, aj ak by to bolo opravnene.
no ja som asi rekordnam, nic som si sice nerozbil, ale ked som mal D700 druhy den
tak som siel fotit zimnu krajinu a fotak som pokrstil padom do snehu, lebo som mal zle remienok uviazany:-)ale prezil v poriadku:-)
no ja som asi rekordnam, nic som si sice nerozbil, ale ked som mal D700 druhy den
tak som siel fotit zimnu krajinu a fotak som pokrstil padom do snehu, lebo som mal zle remienok uviazany:-)ale prezil v poriadku:-)
to mozes byt rad ze ti nezmrzol ako mne teraz mi blbne otvaranie blesku
Mne zase moju D700 + 105 macro zhodil zo stola v restike na betonovu podlahu kamarat. Zlomil mi slnecnu clonu, resp. mi ju nalomil. Tak som ten odlomok zalepil sekundakom. Nepostrehol som ze by sa nieco stalo s ostrenim alebo stabilizatorom. Resp. pevne verim ze si to odniesla ´len´ slnecna clona (nova cca 1400 Ces. korun na oehlingu :/)
Mne moja 450 padla do blata zo stativu hned po tyzdni co som ju mal, vtedy som skoro infarktoval.. ale nic sa jej nestalo.. uplne v pohode.. som len poumyval kryt na kartu a tu stranu a v pohode. Je to pancierovy fotak :D
Tak ja som fotil koncert. Opil som sa ako blazon. Zacal som si po hodinke-dvoch pozerat fotky pri bare. Myslel som si,ze mam pas okolo krku,fotak som pustil a je.... na zem. Tiez sa mi nastastie rozbil len filter. Ledva som dychal a hned som kapku pretriezvel. DAVAJTE SI POZOR!!!
Tak ja som fotil koncert. Opil som sa ako blazon. Zacal som si po hodinke-dvoch pozerat fotky pri bare. Myslel som si,ze mam pas okolo krku,fotak som pustil a je.... na zem. Tiez sa mi nastastie rozbil len filter. Ledva som dychal a hned som kapku pretriezvel. DAVAJTE SI POZOR!!!
Pád fotoaparátu
ak ti nieco nefunguje, potom zacni vybavovat servis.
raz sa priznas v servise, ze ti padol fotak, uz ti ziadnu dalsiu opravu ako zarucnu neopravia, aj ak by to bolo opravnene.
ináč vo fotáku nič nehrká tak to asi bude v poriadku
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa