Nie nemajú, nevšimol si si inak že sa S5 náramne podobá na Nikon D200/300. Fujifilm robí zrkadlovky na báze Nikon, telá sú v podstate autentické a majú spoloční bajonet Nikon
Nie nemajú, nevšimol si si inak že sa S5 náramne podobá na Nikon D200/300. Fujifilm robí zrkadlovky na báze Nikon, telá sú v podstate autentické a majú spoloční bajonet Nikon
Len ma asi horsi cip ako Nikon (CCD SR II a nie CMOS)
Neviem neriešim, Fuji robil špeciálne fotoaparáty pre astro fotografiu, kriminalistov a pre infra fotografiu. Aký je tento neviem, dakedy sa špecializovali na dosť špecifické žánre ako je to teraz netuším
cipy fujufilmu su urcite lepsie ako tie ktore nikon kupuje od sony... S5 PRO ma dokonca bajonet na nikonacke objektivy a viacero vyhod.. uvidime ci prinesu aj zrkadlovku s ich novym exr cipom, s dobrym marketingom by minimalne prinutili konkurenciu vyvijat nieco podobne... ale to je na dlhu debatu :)
cipy fujufilmu su urcite lepsie ako tie ktore nikon kupuje od sony... S5 PRO ma dokonca bajonet na nikonacke objektivy a viacero vyhod.. uvidime ci prinesu aj zrkadlovku s ich novym exr cipom, s dobrym marketingom by minimalne prinutili konkurenciu vyvijat nieco podobne... ale to je na dlhu debatu :)
Bodaj by nemal bajonet Nikon keď celé telo je od Nikonu D200 alebo 300, inak majú ho za celkom sympatickú cenu takže nieje to vôbec zlá možnosť
Zrkadlo Fujifilm
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa