Fórum » O TECHNIKE

Cistenie snimača vzduchom

gloryman
gloryman 2009-10-30 10:52:36+01
ahojte......mam otazku, ci mozem snimac vyčistit ako tak aspon vzduchom v spreji ?....ak to niekto uz robil mozete napisat, z akej dialky ?.....lebo je dost silny prud vzduchu a nechcem to po......vdaka

gloryman
2009-10-31 10:28:36+01
no oni prave dodrbali cenu....tušim 20 ečok pytaju za cistenie matnice+snimaca+hladačika tušim.....kazdopadne raz to asi budem museť urobit.....len mi je luto ze v prolaike aj ked by som kupil servitky tak sa tam strašne roztopím o peniaze......no budem asi museť veru...je pravda ze mi to tam vzdy vycistili ,,celkom,, spolahlivo....ale to vtedy stalo tusim 10 ečok...hm....

Martin P
2009-10-31 10:40:44+01
príspevok od: gloryman
no oni prave dodrbali cenu....tušim 20 ečok pytaju za cistenie matnice+snimaca+hladačika tušim.....kazdopadne raz to asi budem museť urobit.....len mi je luto ze v prolaike aj ked by som kupil servitky tak sa tam strašne roztopím o peniaze......no budem asi museť veru...je pravda ze mi to tam vzdy vycistili ,,celkom,, spolahlivo....ale to vtedy stalo tusim 10 ečok...hm....
aj ja si pmatam ze to bolo lacnejsie ale 20 euri je vzdy menej ako platit vymenu poskodenych suciastok a priratam k tomu cas opravy
takto to mas hotove za 1 den a pri katastrofickom scenari pri oprave aj 1 mesiac
teraz si mozes vybrat

gloryman
2009-10-31 10:43:39+01
mas pravdu-----uvidim ako napad samozrejme to bolo na prvom mieste len som špekuloval vramci tzv. USETRENIA......dikes....znesem hadam tu cenu lebo nechcem ist do risku a potom sa topiť o desiatky eur ak nie stovky

Martin P
2009-10-31 10:46:51+01
mas pravdu-----uvidim ako napad samozrejme to bolo na prvom mieste len som špekuloval vramci tzv. USETRENIA......dikes....znesem hadam tu cenu lebo nechcem ist do risku a potom sa topiť o desiatky eur ak nie stovky
ano dobre rozhodnutie
nie vzdy ušetrit znamena UŠETRIT

norris
2009-10-31 11:23:27+01
hm...s fotošopom veru problem nemam, no len ,,3,, kliky s klonovacim razitkom mi zmazu mozno 10% snimaca....proste mam ho hrozne zaspineny,,,,no s toho linku co si mi poslal mam dost obavy o dnesne marketingove tahy :D
neviem, či som ťa úplne správne pochopil, ale nemyslím si, že by ten test bol o nejakom marketingu. Tým nechcem povedať, že verím napríklad tomu,že balónom môžeš situáciu zhoršiť. Len som ti chcel ukázať, ako môže čistenie dopadnúť.
Ja osobne sa do toho asi neodvážim...nieže by som sa považoval za nešikovného, ale skôr preto,že som až príliš opatrný a mám rád svoj foťák :D.
K tomu klonovaciemu razítku. Samozrejme, že ak sú nečistoty výrazné, tak je to nepoužiteľné. Ja som zatiaľ vo fáze, kedy mi pri f11+ vylieza pár fliačkov, takže nepovažujem za potrebné podnikať niečo takéto komplikované. Nehovoriac o tom ako sa pri neodbornom zásahu poškriabalo ´sklíčko´ alebo že som minule čítal prípad chlapíka, čo si z prolaiky doniesol rovnako zad.baný čip (možno náhoda, možno lož...pre mňa ďalší dôvod odkladať tento ´zákrok´) ako mal.

Každopádne, držím palce ;)

gloryman
2009-10-31 11:33:32+01
no ani moc nie....nepochopil .).....ale to je klasika fora....ja som to myslel tak, ze s toho linku zistujem ze firmy vyrabaju hluposti, ktore vlastne niekedy nieze vycistia, ale dokonca ZASPINIA :)

norris
2009-10-31 12:02:03+01
no ani moc nie....nepochopil .).....ale to je klasika fora....ja som to myslel tak, ze s toho linku zistujem ze firmy vyrabaju hluposti, ktore vlastne niekedy nieze vycistia, ale dokonca ZASPINIA :)
:) to bolo hneď 2. čo ma napadlo...alebo teda vlastne ma to napadlo zároveň...hlavne, že sme si to vyjasnili :D

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()