No on Ti to vysvetlí sám.....bude to niečo na spôsob , keď už lyžovať tak radšej v Alpách...
obavam sa ze rozumiem ... de gustibus non est disputandum ... 2000 dolacov je podla mna za geret s pevnym (fixnym) sklom troosku vella ... iba ze by na eBajovi bola nejaka fasacka cena ;-)
na digineffe vysla kratka recenzia. Podobne ako u Sigm DP1 a DP2 znehodnocuje vyborny objektiv a snimac, nedotiahnuta elektronika. Vysoka spotreba energie a pmaly az hruza.
obavam sa ze rozumiem ... de gustibus non est disputandum ... 2000 dolacov je podla mna za geret s pevnym (fixnym) sklom troosku vella ... iba ze by na eBajovi bola nejaka fasacka cena ;-)
GF 1tku mi ukradli na Martinkách, maňuš si pekne k nej našiel aj nabíjačku.
Nech mu slúži. Budem asi kupovať ešte jeden, lebo som s ním bol spokojný.
steve huff ma leicu x1 :) (stevehuffphoto.com) a fotky mu z nej lezu fakt krasne, napriek vsetkym nedostatkom, robim WAU skoro nad kazdou :) na taky maly geret s tolkymi spominanymi nedostatkami je to viac nez slusne...
Ja som nad Leicou X1 rozmýšlal ale nakoniec som sa rozhodol pre GF1: v recenziách nebola kvalita fotografií lepšia ako v GF1, GF1 má rýchlejšie ostrenie, GF1 má video.
Nechápem ako ti niekto môže ukradnúť foťák pokiaľ ho máš pri sebe .
Ak si ho pri sebe nemal,tak sa nečuduj,v podstate sa to dalo čakať.
Auto,izba,ruksak ...to všetko na slovensku nie je žiadny problém.
Ja mám všetko zo sebou,nenchávam to ani v kufri auta,ani na izbe,nikde.
má už niekto Leicu X1???
;-)
Nech mu slúži. Budem asi kupovať ešte jeden, lebo som s ním bol spokojný.
Ak si ho pri sebe nemal,tak sa nečuduj,v podstate sa to dalo čakať.
Auto,izba,ruksak ...to všetko na slovensku nie je žiadny problém.
Ja mám všetko zo sebou,nenchávam to ani v kufri auta,ani na izbe,nikde.
;-
Do postele si foťák berem málokedy.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie