Fórum » O TECHNIKE

Predaj cez internet

chevco
2010-05-25 20:50:42+02
ahojte mam velku dilemu a to je ponukany canon 5dmark2+24-105 za 1200eur nasiel som tento inzerát na internete na slovenskych strankach a aj som tam pisal ci to nieje nahodou ofajc a odpisali mi ze nie poslali mi mail aby som poslal udaje a ze do dvoch dni mi to pride na slovensko. chcel by som sa vas informovat ci mate niekdo skusenosti s niecim takym pretoze cena je az privelmi lakava a neviem co mam spravit. predaj ponuka tento pan Mart All" ak mi niekto viete poradit tak vam budem vdacny. dakujem

beholder
2010-05-25 21:14:19+02
...zváž riziko a reálnosť doručenia zásielky...

...moja rada znie..radšej daj tie peniaze na charitu:)

Granko
2010-05-25 21:16:48+02
opýtaj sa sám seba, prečo je cena až taká lákavá...
ale nepouži na to rozum chtíčový, ale zdravý sedliacky :o)

Marcel Rebro
2010-05-25 21:17:28+02
skus dat link na ten inzerat - nech sa pobavime. skutocnost ze tento setik stoji bezne pekne cez 2000E zatial ignorujem ...

Marcel Rebro
2010-05-25 21:18:40+02
za 1200 Eciek by bolo celkom zaujimave ePhoto posednie ... ci nie?

beholder
2010-05-25 21:38:03+02
príspevok od: Marcel Rebro
za 1200 Eciek by bolo celkom zaujimave ePhoto posednie ... ci nie?
...no to hej...,fajn nápad....navrhni to nenápadne zakladateľovi vlákna:)...

...ja žasnem ako jednoduho sa nechajú ľudia pri vidine ľahkého zisku v tejto dobe zblbnúť...u starších dôverčivých a senilných dôchodcoch to ešte ako tak chápem....no u ľudí ktorí by mali racionálnejšie rozmýšľať to je pre mňa nepochopiteľné...

maTTo_corp
2010-05-25 21:54:21+02
príspevok od: beholder
...no to hej...,fajn nápad....navrhni to nenápadne zakladateľovi vlákna:)...

...ja žasnem ako jednoduho sa nechajú ľudia pri vidine ľahkého zisku v tejto dobe zblbnúť...u starších dôverčivých a senilných dôchodcoch to ešte ako tak chápem....no u ľudí ktorí by mali racionálnejšie rozmýšľať to je pre mňa nepochopiteľné...
vraj základom úspechu je pozitívne myslenie....čo ty na to? ;))))))))))))

...aj keď mne sa to v poslednom čase potvrdzuje...:)

tadzesi
2010-05-25 22:24:29+02
Ludska naivita nepozna hranic, ani cez ebay by som nekupil fotak a nie to este z inzeratu na nete. A to na ebay mam aku taku zaruku vratenia penazi v pripade nedodania tovaru.

Zakladne pravidlo nakupovania, ak sa daco zda az velmi dobra kupa aby to bola pravda, tak je to na 100% podvod.

kecal
2010-05-26 08:06:25+02
Ponúkam Ti lepší zisk, nejaký pán Peter Wong Shun Tung, vedúci Bank of China mi ponúka spoluprácu - napísal mi mejlom, potrebuje uliať na Slovensko 45 miliónov dolárov a dáva mi 30% z tej sumy, ak mu poskytnem :
- meno a priezvisko
- presnú adresu miesta trvalého pobytu
- súkromné telefónne číslo

Tak mi pošli svoje údaje ak chceš, ja mu ich posuniem. :-D Veď kde sa už len tak vála na ulici 13 a pol milióna dolárov, no nie ?!

tomis.ales
2010-05-26 08:42:55+02
takych inzeratov je na nete strasne vela. nechaj si to poslat na dobierku a na poste pred pracovnikmi otvor.ked tak vratis. ale pravdepodobne nic nevratis, lebo nic nedostanes a to este zaplatis popredu.

Sergy
2010-05-26 09:52:45+02
príspevok od: tomis.ales
takych inzeratov je na nete strasne vela. nechaj si to poslat na dobierku a na poste pred pracovnikmi otvor.ked tak vratis. ale pravdepodobne nic nevratis, lebo nic nedostanes a to este zaplatis popredu.
A co tym vyriesis? Ked to raz zaplatis na poste a otvoris tak ti to aj tak posta nevezme nazad. Preco by mali? Oni nenesu zodpovednost za obsah len za dorucenie. Jedine ze tam budes mat nejakeho svedka ktory ti potvrdi ze to bol podvod a potom to mozes nahlasit na policiu. No len aj tak to je na dlhe lakte. Ja som zatial negativnu skusenost sice nemal ale osobny odber je osobny odber. Kupovat taku vec ako je fotak alebo objektiv bez toho aby si si ho pred tym osahal je hlupost

MravecSK
2010-05-26 11:12:56+02
Preco hlupost... ? Kupil som 7D z HK aj tak isto aj objektiv a bez problemov za par dni som to mal tu, v stave aky ma byt. Navyse zasielka je poistena. Nepotrebujem si osahat fotak neni to kus latky, precitam recenzie a hlavne ma zaujimaju techn udaje...

Marcel Rebro
2010-05-26 11:26:22+02
Cez eBay som realizoval 118 nakupov. Vcitane fotakov, objektivov. Zatial 4 reklamacie = 2 x vymena tovaru, 2 x vratenie penazi.

Kupujem ak je cena min o 30% lepsia ako moj nakup (od distributora) na SK bez DPH. Alebo ak je to nieco co na SK nezozeniem ...

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()