Fórum » O TECHNIKE

Tamron 18 - 200 na Sony Alfa 230

piuso
2010-10-01 20:40:37+02
Zdravím všetkých , som začiatočníkom pri fotení a kúpil som si nový objektív k môjej zrkadlovke, avšak objektív je väčší ako otvor v tele mojej zrkadlovky. Dajú sa určite kupit nejake redukcie nato alebo tak, len neviete kde? dakujem za pomoc

mllpo
2010-10-01 21:09:53+02
akoze si kupil objektiv urceny pre inu znacku (iny bajonet)? v takom pripade bude mozno jednoduchsie normalne zajst do predajne, kde si ho kupil a poziadat o vymenu. Ta trocha hanby sa oplati obratom za plnu funkcnost objektivu.

piuso
2010-10-02 21:12:02+02
príspevok od: mllpo
akoze si kupil objektiv urceny pre inu znacku (iny bajonet)? v takom pripade bude mozno jednoduchsie normalne zajst do predajne, kde si ho kupil a poziadat o vymenu. Ta trocha hanby sa oplati obratom za plnu funkcnost objektivu.
Nie tak kupil ako skor dostal.. to mi priniesol známy z Nemecka ako darcek.. preto som chcel vediet aky medzikus by sa tam mohol dat a kde by som to mohol zohnat..

mllpo
2010-10-02 21:36:16+02
s redukciou ti sice nepomozem, ale mohol si aspon spomenut, pre aky bajonet je urceny...

wayne
2010-10-02 21:44:47+02
predaj ho. len si zisti na aky bajonet je, malo by to pisat na krabici (ak ti ho pravdaze nedoniesol vo vrecku).

pufko
2010-10-02 21:58:49+02
... tak toto sa snád ani nedá ... Teraz neviem kde bola chyba, či v kupujúcom , alebo v predavačovi. Ale rovno napíšem že žiadna taká redukcia existovať nebude

KoCi
2010-10-02 23:41:26+02
pufko - chyba sa stala v tom, ze si precital iba prvy prispevok :) Hned v dalsom pise, ze mu to priniesol znamy ako darcek (to je tak, ked znami kupuju nieco, comu sa nerozumeju)

pufko
2010-10-03 01:10:37+02
príspevok od: KoCi
pufko - chyba sa stala v tom, ze si precital iba prvy prispevok :) Hned v dalsom pise, ze mu to priniesol znamy ako darcek (to je tak, ked znami kupuju nieco, comu sa nerozumeju)
Prečítal som si... Dotyčný kupujúci hádam vedel že to má byť na Sony, a tak isto predavač snád nebol taká brzda že by sa nepýtal pri dopyte objektívu na typ bajonetu. To sa fakt nedá kúpiť zle... Toto je technika ktorá sa snád nikde nepredáva systémom akože postavia kopu, dajú napis akcia a ludia berte ako herné konzoly, autorádia, navigačky...

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()