Nejako extra moc skúseností s ním nemám, len čo som ho pár krát držal v rukách....no a podľa toho čo o ňom viem a čo som z neho videl, môžem len doporučiť.
ale ano:) len kamarat mi este poradil aby som skusil toto ako pre zaciatocnika....tak neviem
ak ta fakt bavi fotit a nechces zostat pri fotkach do rodinneho albumu, radsej si zozen nejaku entry-level zrkadlovku, s ktorou budes mat lepsi odrazovy mostik
no práve som fotil víkend s G11 a nedajbože mu vybiť baterku (cca 200 záberov z toho 50RAW, a dačo s bleskom), obraz má celkom fajn, ale to mala aj G10, kvôli rzlíšeniu a krajinkám a produktom uvažujem aj nad tou G10, predsa len 10 vs. 14,7 Mpx je už rozdiel, skušal som aj RAW - z G11 a je to lepšie hlavne čo sa týka ostrosti DR sa zlepší nepatrne, porovnanvať s 40D alebo s 5D II sa to veľmi nedá:), je to jednoducho taký lepší kompakt, napríklad: v obrazovej kvalite je to niečo medzi A590IS a OLY EP-1, obrovská výhoda zabudovaný ND filter, sane na blesk, lepšie výsledky na vyššom ISO ako G10, napr. ak mi G10 vyhovovala na ISO 200 G11 mi vyhovuje aj na ISO 400 :)
skusenosti s g11
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa