Ahojte. Takže mám mierny problém a to SakraPrach . Ale neviem, či je na snímači, alebo na objektíve či kde. Najskôr ale asi niekde na snímači, aj keď dust delete data od Canonu mi neviem prečo nefunguje (je nejaká kúzelná funkcia, ktorá to aktivuje, alebo len budem tie dáta fotiť pre nič? . Prikladám fotku, kde sú zvýraznené skoro všetky prachové zrniečka (a že je ich veľa ). Mám Canon EOS 40D, uvažujem nad prečistením snímača a aj celkovo foťáku, lebo na matnici je toho tiež požehnane. Na nový foťák nemám, to rovno nič nepíšte než by ste mali niečo písať prosím o nejakú radu, prípadne nejakú sumu, kde mi to v KE alebo v RK najlacnejšie prečistia a čo najviac toho prečistia ďakujem PS: nepozerajte sa na to ako mi tú fotku sem dalo, nechce sa mi to orezávať
Je to vo hviezdach. Jasné, pošli to Matuňákovi, ten je asi najodporúčanejší, aj keď je asi nemožné mať snímač dokonale čistý. Len ak máš SakraPrach verziu 1.2, tak sa informuj, či čistia aj tú.
A verzia 1.2 je aká ak smiem vedieť? Tak photoshop to istí tentokrát, ale donekonečna sa mi s tým nebude chcieť hrať tiež som to nevedel, našiel som na nete ako by sa to dalo zmazať a toto som klikol ako prvé, pekne to ten prach zvýrazní
Je to na snímači, alebo...?
PS: nepozerajte sa na to ako mi tú fotku sem dalo, nechce sa mi to orezávať
Tak photoshop to istí tentokrát, ale donekonečna sa mi s tým nebude chcieť hrať
tiež som to nevedel, našiel som na nete ako by sa to dalo zmazať a toto som klikol ako prvé, pekne to ten prach zvýrazní
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa