Fórum » Pokec

bazar - predražene veci

bonifacko
bonifacko 2015-02-20 20:22:53+01
Niektorí ma poznate, robím IR konverzie a mam slušny prehlad o použitych telach. Akurat si píšem tu s jednym inzerentom.
Tak vraj cena v shope 499,-€ ( http://www.shoppie.sk/panasonic-dmc-gf2keg-w/d-117150/ )
Nie je to ani prvy, ani posledny chytrak, čo niečo predava za vyššiu cenu, než to kupil. 12 mpx snimač, 4 roky stary model. Je to ho plno, na bazoši, proste všade. Vážení, preberte sa, tie ceny stareho železa padaju. Viete čo je moralne zastaravanie?
Prva foto - jeho inzerat, druha foto - vraj takto sa to predava, len zabudol na info, že predaj skončil.

Krtko fotografom
2025-12-17 08:15:37+01
Síce trošku o inom, ale keďže sa tu spomína bazár, tak kamarátka mi dnes poslala fotky "nevedela čoho", že sa toho potrebuje zbaviť, lebo to ma doma, po dedovi, a doma jej to iba zavadzia. Ponúka zväčšovák s farebnou hlavou Axomat 4, leštičku na fotky, a náhradné plechy do leštičky. Iba osobný odber Prešov.

Porubo
2025-12-17 12:06:35+01
Pre aesace, nejde mi odoslat reakcia:
No ano, ale ako inak zvysime makroekonomicke ukazovatele ako napriklad HDP pre SR, ked nezvysime rychlost toku penazi v ekonomike? Ked budeme podporovat seba a za vacsie sumy, tak budeme mat lepsie celostatne hospodarske vysledky, aspon co sa tyka vysky ukazovatelov!

seifi
2025-12-17 14:16:04+01
Krtko .... pred covidom (s leštičkou, hrncami, vaničkami atd ) som taký stroj predal za cca 75,-

Strana 5 z 5

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()