Určite si viete predstaviť rozdiel medzi fotografiou ulice z výšky očí fotografa a z výšky rebríka. Skúste fotografovať týmto spôsobom. Fotografovaná ulica, park, skrátka plocha sa otvorí pre diváka a stane sa prehľadnou.
ako vysoko treba byt? a staci aj obycajny jebrik alebo dvojak? zelezny, dreveny.... to by chcelo viacej informacii nech si mozem ist dakedy plnohodnotne zastreetkarcit
Ďakujem za tento príspevok. Pomyselný aj skutočný rebrík sa dá, ako tak pozerám nahradiť fotonáradím originálnym. Žiaľ často je treba improvizovať bez fotonáradia. A vtedy by sme vyliezli aj na čerešňu..
Ja používam na tento účel toto čudo na fotke (interný názov hmyzák a výsledok je na druhej fotečke. Rebrík nemôžem, mám strach z výšok
Ja zdvihnem foťák nad hlavu a čumím do lájf víf výklopného Amoleda....a keby som nebol terazky v arbajte , jakože kua som ,aj fotečku by som Vám zavesil...ale od tohotok počítača to nejde.... Tak aspom príklad fotenia v dosť malej výške...teda pre mňa a Mrca určite velmi malej...(3000 ft ftf ftf ftf ........ www.ephoto.sk/moje-ephoto/fotografie/119271/nostalgia/
Ten link nefunguje. Videl som video - pokus o narušenie súkromia Paris Hilton. Aj keď sa ona fotografom veľmi neskrýva, nenatočili ju v chúlostivej situácii.
Ja zdvihnem foťák nad hlavu a čumím do lájf víf výklopného Amoleda....a keby som nebol terazky v arbajte , jakože kua som ,aj fotečku by som Vám zavesil...ale od tohotok počítača to nejde.... Tak aspom príklad fotenia v dosť malej výške...teda pre mňa a Mrca určite velmi malej...(3000 ft ftf ftf ftf ........ www.ephoto.sk/moje-ephoto/fotografie/119271/nostalgia/
Ten link nefunguje. Videl som video - pokus o narušenie súkromia Paris Hilton. Aj keď sa ona fotografom veľmi neskrýva, nenatočili ju v chúlostivej situácii.
to ale potrebujes mat so sebou stale nejake udelatko ... netbook, tablet, smartfon ... a kolegovi staci so sebou nosit 15 metrovy rebrik ... uznaj ze to ma vymyslene jednoduchsie a efektivnejsie .... alebo staci vyhladat znamych co yvaju na siedmom poschodi ...
to ale potrebujes mat so sebou stale nejake udelatko ... netbook, tablet, smartfon ... a kolegovi staci so sebou nosit 15 metrovy rebrik ... uznaj ze to ma vymyslene jednoduchsie a efektivnejsie .... alebo staci vyhladat znamych co yvaju na siedmom poschodi ...
no ale uznaj. mat takyto prehlad nad svetom a este z pohodlia domova
Fotografovanie z rebríka
www.ephoto.sk/ephoto/redakcny-blog/ziskajte-nadhlad-s-monopodom/
Tu je extremnejsi pripad:
www.ephoto.sk/ephoto/redakcny-blog/lietajuci-fotoaparat/
Dalsia alternativa:
www.ephoto.sk/ephoto/redakcny-blog/vysoko-vyssie-najvyssie/
www.ephoto.sk/ephoto/redakcny-blog/ziskajte-nadhlad-s-monopodom/
Tu je extremnejsi pripad:
www.ephoto.sk/ephoto/redakcny-blog/lietajuci-fotoaparat/
Dalsia alternativa:
www.ephoto.sk/ephoto/redakcny-blog/vysoko-vyssie-najvyssie/
Tak aspom príklad fotenia v dosť malej výške...teda pre mňa a Mrca určite velmi malej...(3000 ft ftf ftf ftf ........
www.ephoto.sk/moje-ephoto/fotografie/119271/nostalgia/
Tak aspom príklad fotenia v dosť malej výške...teda pre mňa a Mrca určite velmi malej...(3000 ft ftf ftf ftf ........
www.ephoto.sk/moje-ephoto/fotografie/119271/nostalgia/
Keď potrebujem fotiť z nadhľadu, iba namierim foťák do Zeme a Chuck mi ju odtlačí koľko pottrebujem ....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa