to su tie prehliadky az tak zle ? mozno porozmyslam
prehliadky som nepozeral....skor tvoju galerku som kukol netreba sa nahanat za co najlepsou technikou...fot s tym co mas a neries o chlp lepsiu ostrost v rohoch a podobne...
prehliadky som nepozeral....skor tvoju galerku som kukol netreba sa nahanat za co najlepsou technikou...fot s tym co mas a neries o chlp lepsiu ostrost v rohoch a podobne...
ta uz potom chapem ja som pisala ze v portretoch som da ssa povedat zaciatocnik a nevenujem sa tomu dlho preto viem ze fotky nie su dobre ale snazim sa zdokonalovat. Avsak tu techniku ako mam mam kvoli prehliadkam ktore robim a tak isto aj kvoli tym prehliadkach potrebujem fish eye
ta uz potom chapem ja som pisala ze v portretoch som da ssa povedat zaciatocnik a nevenujem sa tomu dlho preto viem ze fotky nie su dobre ale snazim sa zdokonalovat. Avsak tu techniku ako mam mam kvoli prehliadkam ktore robim a tak isto aj kvoli tym prehliadkach potrebujem fish eye
no ale uz mas jeden fish eye.....tak sa nauc z neho vytrieskat maximum co sa da a za usetrene peniaze sup na fotokurz o portretoch
Vobec som neocakavala ze budu patrat v mojom profile kto som co som co mam a ako s tym narabam myslim ze to moze a aj je kazdemu suma fuk otazka znela jasne .. aky je podla Vas najlepsi najkvalitnejsi fish eye ked uz sme pri ocakavaniach to co som ocakavala boli konkretne modeli a mozno ak by sa niekomu chcelo tak aj dvovod hold nie vzdy dostanes to co cakas ze jo stale neviem co ine si pod tym vies predstavit v kazdom pripade chapem ze mi chcel daniel poradit a preto sa pytal na to ci mam portretak .. ale ja som sa na to nepytala stacilo napisat o fish eye alebo nenapisat nic ale ano demokracia vladne svetom
Ja som ta nesprdol, to poprve.myslel som to v dobrej voli lebo 90% ludi sa tu pyta na trivialne veci. Mala si zacat temu s tym, ze robis tie prehliadky. Za druhe nezmyselnym som nazval objektiv nie tgoju otazku. Fish eye su cisto efektove objektivy zlozite na vyrobu, su drahe a zle. Myslel som, ze si rozsirujesvybavu tretim objektivom a chcel som do tvojeho rozhodovania vniest pochybnost. Bezhlave prikyvovanie na vsetko len aby som splynul s vacsinou nieje moj styl
a ake mas ostatne objektivy ked rozmyslas nad takymto nezmyslenych objektivom? Taky sa kupuje ked uz nevies co od dobroty. Portretak mas?
Tomuto sa povie rada nad zlato Pre Teba nezmyselny, este neznamena ... Nastastie si nam poradil, kedy sa taky objektiv kupuje Mačovskou otazkou velkeho ucitela o portretaku si to cele zaklincoval Pobavilo
Skusal som Peleng 8mm f3.5, Zenitar 16mm f2.8 oba stare manualy. Tie som mal len chvilu. No a kamarat ma Canona 8-15mm f4 a to je bomba. Necital som testy ale je to ostre ako britva uz na f4. Samozrejme, ze ku krajom sa to zhorsuje. Je to hadam ostrejsie ako 70-200vka na f2.8. Ale to su len moje skusenosti, ja recenzie moc necitam, treba zajst do obchodu a poskusat ho... Ja si ho poziciavam hlavne na fotenie sportu...
Ja som ta nesprdol, to poprve.myslel som to v dobrej voli lebo 90% ludi sa tu pyta na trivialne veci. Mala si zacat temu s tym, ze robis tie prehliadky. Za druhe nezmyselnym som nazval objektiv nie tgoju otazku. Fish eye su cisto efektove objektivy zlozite na vyrobu, su drahe a zle. Myslel som, ze si rozsirujesvybavu tretim objektivom a chcel som do tvojeho rozhodovania vniest pochybnost. Bezhlave prikyvovanie na vsetko len aby som splynul s vacsinou nieje moj styl
Ja som ta nepochopila zle a prave preto som na to na zaciatku ani nijak nereagovala len sa mi potom nepacilo akym smerom sa to cele uberalo Ja si rada necham poradit a chapem ze to co mam v profile bolo v tomto pripade velmi zavadzajuce
Prehliadky sú pekné, absolútne vyhovujúce účelu, pre ktorý boli robené. A obdivujem tvoju trpezlivosť.
Dakujem aa som trenovana mam doma "vyrypovaca" (prosim nikto si nezoberte toto pomenovaniek srdcu .. nie je myslene zle tak ako nic z toho co som doposial pisala )
Skusal som Peleng 8mm f3.5, Zenitar 16mm f2.8 oba stare manualy. Tie som mal len chvilu. No a kamarat ma Canona 8-15mm f4 a to je bomba. Necital som testy ale je to ostre ako britva uz na f4. Samozrejme, ze ku krajom sa to zhorsuje. Je to hadam ostrejsie ako 70-200vka na f2.8. Ale to su len moje skusenosti, ja recenzie moc necitam, treba zajst do obchodu a poskusat ho... Ja si ho poziciavam hlavne na fotenie sportu...
ja som si tiez myslela ze canon bude "bomba" a mozno aj stale takou bombou je a len som citala zlu recenziu v kazdom pripade podla toho co som sa docitala ho zhodnotili ze je na takej urovni ako ten co mam.. co ma dost zarazilo .. ale tak stiahla som niksoftware aa ten to pekne doostril aj ked za cenu mensieho sumu aale aj ten sa da hadam nejako doladit stale rozmyslam nad tym starsim sklom od canonu ktore sa uz nevyraba je to f 2,8 co uz samo o sebe znie lakavo
Mne vadi, ze stracam svoj a Vas cas odpovedanim na nieco, comu sa dalo predist, ak by ... ale to uz vieme. A ze niekto odpovedal ta ako to dal??? Co sa vsetci cudujete, odpoved zodpovedala otazke.
Odpovedat si nemusel Ako sorry ale vy chlapi ste niektori tak strasne zadubenii ze sa z toho cloveku az zavari mozog ako sa snazi prist na tie myslienkove pochody vdaka ktorym ste dospeli k nejakemu nazoru .. spytala som sa "aky je podla vas najkvalitnejsi-najlepsi fish eye"
nikoho nemuselo zaujimat ci mam ff alebo crop ci mam portretak alebo som lama a myslim si ze s rybou odfotim svadbu alebo ci mam fotak alebo koliesko od tragacika a chcem si to fish eye hadzat ako bumerang a mysliet is ze sa mi vrati naspat alebo ho chcem vyuzit ako venusine gulicky .. . kludne som sa mohla pytat do ankety .. kludne som mohla byt len zvedava .. cela tato nezmyselna konverzacia vznikla len vdaka privelkej domyslavosti a dumanim nad tym co keby toto alebo keby toto a toto
aaano dakujem vsetkym za to ze sa chceli pricinit o to aby som pripadne nezostala lamou ale kludne ste si to mohli odpustit a ak by sa niekomu zas chcelo hovorit o demokracii tak http://i.pravda.sk/10/042/skcl/P053264fe_SmerlogoV.jpg sa moze ist postazovat
Najkvalitnejsi Fish eye
Pre Teba nezmyselny, este neznamena ...
Nastastie si nam poradil, kedy sa taky objektiv kupuje
Mačovskou otazkou velkeho ucitela o portretaku si to cele zaklincoval
Pobavilo
A obdivujem tvoju trpezlivosť.
http://www.blog.fishfoto.cz/2012/04/26/nikkor-fisheye-6mmf28/
http://www.kenrockwell.com/sigma/8-16mm.htm
http://www.kenrockwell.com/sigma/8-16mm.htm
A obdivujem tvoju trpezlivosť.
nikoho nemuselo zaujimat ci mam ff alebo crop ci mam portretak alebo som lama a myslim si ze s rybou odfotim svadbu alebo ci mam fotak alebo koliesko od tragacika a chcem si to fish eye hadzat ako bumerang a mysliet is ze sa mi vrati naspat alebo ho chcem vyuzit ako venusine gulicky .. . kludne som sa mohla pytat do ankety .. kludne som mohla byt len zvedava .. cela tato nezmyselna konverzacia vznikla len vdaka privelkej domyslavosti a dumanim nad tym co keby toto alebo keby toto a toto
aaano dakujem vsetkym za to ze sa chceli pricinit o to aby som pripadne nezostala lamou ale kludne ste si to mohli odpustit a ak by sa niekomu zas chcelo hovorit o demokracii tak http://i.pravda.sk/10/042/skcl/P053264fe_SmerlogoV.jpg sa moze ist postazovat
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa