Zdravím Chcel by som sa spýtať, či tu niekto fotí s objektívom Tamron SP AF 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD chcem si ho zaobstarať a chcel by som vedieť, či ste sním spokojný a ešte k akému telu ho máte, lebo ja mám NikonD5100, či náhodou niekto nefotí s týmto telom a či ten objektív plne spolupracuje z touto zrkadlovkou, chcel by som sním fotiť hlavne šport, či to bude postačujúce tento objektív s D5100. Dík za radu
Mám ho rok. Myslím, že to bola dobrá voľba. Som spokojný. len možno jedna maličkosť mi prekáža, ak ho mám zavesený, tak sa samovoľne vysúva počas chôdze. Občas, hlavne v lese mi to troška prekáža. Inak za tie peniaze, asi nič lepšie nekúpiš. A to som mal možnosť si odskúšať pár dní aj nikoňácku alternatívu. Za ušetrené veselo kúpiš užitočné veci- statív, spúšť, či to čo ti treba.
Aj ja mám tento objektív približne rok a som s ním spokojný. Mám ho na Canone 600D. Vybral som si ho po dlhom študovaní a porovnávaní s konkurenciou. Podľa testov bol lepší ako Canon 70-300, ktorý bol aj samozrejme drahší. S Nikonom 70-300 neviem porovnať. Veľmi oceňujem stabilizáciu, ktorá pracuje ozaj veľmi účinne, som spokojný aj s podaním farieb a ostrosťou, hoci na 300 mm už je slabšia. Mne osobne sa tubus samovoľne nevysúva, čo hodnotím pozitívne, pretože na Sigme sa mi vysúva a je to otravné. Má výborné spracovanie, je pevný, dobre sa drží, má veľkú slnečnú clonu. Jedinou nevýhodou je podľa mňa to, že prepínače zaostrovania (AF/MF) a stabilizácie (ON/OFF) sú veľmi jemné a stane sa, že ich prepnem nechtiac. Inak to mi pripomína, že tento objektív má FTM, čo znamená, že môžeš manuálne doostrovať pri zapnutom AF. Takisto súhlasím s názorom, že pomer cena/výkon je asi najlepší na trhu.
Zdravím Chcel by som sa spýtať, či tu niekto fotí s objektívom Tamron SP AF 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD chcem si ho zaobstarať a chcel by som vedieť, či ste sním spokojný a ešte k akému telu ho máte, lebo ja mám NikonD5100, či náhodou niekto nefotí s týmto telom a či ten objektív plne spolupracuje z touto zrkadlovkou, chcel by som sním fotiť hlavne šport, či to bude postačujúce tento objektív s D5100. Dík za radu
fotím s ním na tele D3000, zatim naj. sklo s kt. som fotil má velmi účinnú stabilizáciu, čo ti určite pomôže
Zdravim!ja ho mam tiež na nikone D5100!a možem ho len pochvalit za tu cenu super sklo!v testoch bol na rovnakej urovni ako drahsi nikon!len s tym rozdielom že nikon ma zatesneny objektiv proti prachu!
mam tento objektív po pozretí všetkých testov a hlavne videí s porovnaní s Nikonom . ako sa tu píše za malo penez vela muziky . a ten stabilizátor je super ako aj slnečná clona a je lahký mam ho na Canone 50 D . Môj sa nevysúva a po čase to robí každý objektív ktorý sa často používa robia mi to dva Canonácke
ja ho mám tiež a som sním veľmi spokojný ,pred ním som mal nikon 55-300 VR ale nedá sa ani porovnať tamron je oveľa lepší mám ho z nikon D3100 ,dobrá stabilizácia a kresba a rýchlost ostrenie som spokojný
mam ho a pouzivam ho s D3100-vkou.. neviem ci ti bude stacit na sport, podla toho ci sport v interiery alebo exteriery.. no v tejto cenovej kategorii podla mna nic lepsie kupit nemozes.. ja som s nim nadmieru spokojny, no sport nefotim.. co sa tyka kompatibility, vse ok
mam tento objektív po pozretí všetkých testov a hlavne videí s porovnaní s Nikonom . ako sa tu píše za malo penez vela muziky . a ten stabilizátor je super ako aj slnečná clona a je lahký mam ho na Canone 50 D . Môj sa nevysúva a po čase to robí každý objektív ktorý sa často používa robia mi to dva Canonácke
Fotím často a chodím po rôznych terénoch, ak by to bola obyčajná chôdza po cestičkách možno by sa to ani neprejavilo, ale neustále zaberanie do kopca a rytmický pohyb hore dolu ho k tomu skrátka asi donútia. Ale to je skutočne len malý nedostatok pri pomere cena/výkon. Na ukážku pridávam foto jeho schopností. myslím že by to mohla byť dobrá ukážka jeho schopností.
mam ho a pouzivam ho s D3100-vkou.. neviem ci ti bude stacit na sport, podla toho ci sport v interiery alebo exteriery.. no v tejto cenovej kategorii podla mna nic lepsie kupit nemozes.. ja som s nim nadmieru spokojny, no sport nefotim.. co sa tyka kompatibility, vse ok
Chcem fotiť motoristické športy, motorkros, plochá dráha a preteky aut, základný objektív Nikor 18-55 to zvládol, tak si myslím, že tento by to mohol dať tiež
Tamron SP AF 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD na NikonD5100
Chcel by som sa spýtať, či tu niekto fotí s objektívom Tamron SP AF 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD
chcem si ho zaobstarať a chcel by som vedieť, či ste sním spokojný a ešte k akému telu ho máte, lebo ja mám NikonD5100, či náhodou niekto nefotí s týmto telom a či ten objektív plne spolupracuje z touto zrkadlovkou, chcel by som sním fotiť hlavne šport, či to bude postačujúce tento objektív s D5100.
Dík za radu
Majte sa!
www.ephoto.sk/fotogaleria/hladaj-fotografiu/vsetky/?filter=created&period=0&theme=&camera_producer_id_1=&lens_producer_id_1=13&lens=1177
Majte sa!
http://foto.bazos.sk/inzerat/23726998/objektiv-nikon-70-300.php
Chcel by som sa spýtať, či tu niekto fotí s objektívom Tamron SP AF 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD
chcem si ho zaobstarať a chcel by som vedieť, či ste sním spokojný a ešte k akému telu ho máte, lebo ja mám NikonD5100, či náhodou niekto nefotí s týmto telom a či ten objektív plne spolupracuje z touto zrkadlovkou, chcel by som sním fotiť hlavne šport, či to bude postačujúce tento objektív s D5100.
Dík za radu
Dík za radu
Dík za radu
www.ephoto.sk/fototechnika/recenzie/objektivy/tamron-sp-70-3004-56-di-vc-usd/
http://www.fotoradce.cz/test-teleobjektivu-tamron-70-300mm-f4-5-6-clanekid985
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie