Budú mi fungovať objektívy m42 napríklad CZJ tessar 50mm F2,8 cez redukciu s členom na nikone F65 v pohode? Ten objektiv mi na canone 40D napriklad neostri na nekonečno...
Opticky clen ma zaistit prave moznost zaostrit na nekonecno. Ale preco si kupovat redukciu kvoli tomuto objektivu, ked AF 50/1,8D kupis lacna v bazari, alebo ak nepotrebujes AF, tak niektory starsi zakladak Nikon?
Opticky clen ma zaistit prave moznost zaostrit na nekonecno. Ale preco si kupovat redukciu kvoli tomuto objektivu, ked AF 50/1,8D kupis lacna v bazari, alebo ak nepotrebujes AF, tak niektory starsi zakladak Nikon?
Karol este by som sa ta chcel opytat uz mi dosla redukcia na nekonecno mi ostri ale nemeria mi expoziciu da sa to nejak nastavit? na ziadnom mode mi nesvieti expozimeter....
Budú mi fungovať objektívy m42 napríklad CZJ tessar 50mm F2,8 cez redukciu s členom na nikone F65 v pohode? Ten objektiv mi na canone 40D napriklad neostri na nekonečno...
TESSAR 50/2.8 nie je ziadny zazrak a ak k tomuto "zazraku" este pridas lacny opticky clen - dostanes podpriemerny vystup. Bol to lacny 4 elementovy objektiv, preto sa "rozdaval" ako zakladny setak. To ze ti neostri na 40D je chyba adapteru, nie Tessaru. Kup 50/1,8D a neastracaj cas Tessarom.
Nikon F65 + adaptér M42 s opt. členom
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa