Chlapi, ja viem ze vas bude mršit z mojho prispevku, ale snazil som sa nieco prehladavat vo fore, nejako sa mi nedarilo. Som uplna lama do fotoaparatov, ale chystam sa na viacero vyletov po svete a chcem sa "vybavit" Mam nex5 zo setovym objektivom. Chcel by som si spravit co najlepsie fotky, tak by som rad vymenil objektiv. Nieze by som nebol spokojny, ale viem ze lepsi objektiv prinesie lepsie fotky. Viete mi prosim poradit nieco, pokial budem stale fotit na automat? Neviem ani co mam od toho lepsieho objektivu ocakavat, ale pevne dufam ze mi uz poradite. (alebo skopete pod zem ze otravujem z kravinami) Prosim skuste mi poradit, budem fakt vdacny...
Sám nevieš čo chceš !!! -pokiaľ máš v pláne stále fotiť na AUTOMAT , tak je ti úplne zbytočné kupovať niečo nové. Skôr to investuj do Workshopu o základoch fotenia. Alebo si kúp pár kníh a študuj...
Ale aby som ťa len nekritizoval tu máš o každom niečo popísané a snáď si vyberieš ... http://thewirecutter.com/reviews/first-sony-e-mount-lenses-to-buy/
Lepší alebo iný objektív ti lepšie fotky nespraví, to je na fotografovi. Rôznorodosť objektívov je kvôli tomu, že sa používajú na rôzne žánre ,štýly na rôzne fotografovania, nie len kvôli lepším fotkám, ale aj k inému podaniu motívu, dosiahnutiu efektu,zvýrazneniu priestoru atď. .
Nex5 lepši objektiv od setoveho
Som uplna lama do fotoaparatov, ale chystam sa na viacero vyletov po svete a chcem sa "vybavit"
Mam nex5 zo setovym objektivom. Chcel by som si spravit co najlepsie fotky, tak by som rad vymenil objektiv. Nieze by som nebol spokojny, ale viem ze lepsi objektiv prinesie lepsie fotky.
Viete mi prosim poradit nieco, pokial budem stale fotit na automat?
Neviem ani co mam od toho lepsieho objektivu ocakavat, ale pevne dufam ze mi uz poradite. (alebo skopete pod zem ze otravujem z kravinami)
Prosim skuste mi poradit, budem fakt vdacny...
-pokiaľ máš v pláne stále fotiť na AUTOMAT , tak je ti úplne zbytočné kupovať niečo nové. Skôr to investuj do Workshopu o základoch fotenia. Alebo si kúp pár kníh a študuj...
http://thewirecutter.com/reviews/first-sony-e-mount-lenses-to-buy/
Rôznorodosť objektívov je kvôli tomu, že sa používajú na rôzne žánre ,štýly na rôzne fotografovania, nie len kvôli lepším fotkám, ale aj k inému podaniu motívu, dosiahnutiu efektu,zvýrazneniu priestoru atď.
www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/objektivy-telekonvertory-predsadky/vyzmykajte-svoj-setakeste-raz-o-setakoch/
Navrhujem kupit nejaky bjektiv, ktory ti svojimi vlastnostami umozni nafotit zaujimavejsie fotky. Napr. nejaky portretak, co dokaze rozmazat pzadie. Npr. Sigmu 60/2,8.
www.ephoto.sk/internetovy-obchod/aspon-jeden-dobry-objektiv/
tento ma celkom zaujal shop.ephoto.sk/nikon-af-s-35-mm-f-1-8g.html
budem vydet nejaky podstatnejsi rozdiel aj ako uplny amater?
budem fotit vacsinou tmavsie ulice miest
tento ma celkom zaujal shop.ephoto.sk/nikon-af-s-35-mm-f-1-8g.html
budem vydet nejaky podstatnejsi rozdiel aj ako uplny amater?
budem fotit vacsinou tmavsie ulice miest
Neznie ti to trosku zvlastne?
Neznie ti to trosku zvlastne?
takze mozem kupovat len original objektivy na nex?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa