Rozhodol som sa kupit si prechodove filtre. Chcem ich pouzivat hlavne na Tokine 12-24 a preto potrebujem poradit co potrebujem. Na stranke mini-max.sk som nasiel drziak a redukcny kruzok. Potrebujem aj jedno aj druhe? Alebo niekto vyraba drziak taky aby sa namontoval na objektiv hned?
skúsil si už niekedy nejaký použiť? ak áno, tak nechápem, prečo sa pýtaš, podľa otázky zrejme nie, trošku sa zamysli nad tým, na čo slúži a čo sa s tým fotí a odpoveď zistíš a to som si myslel, že fotoškola na tomto portáli je super vec ...
viem asi blba otazka odo mna .... nemam skusenost s prechadovymi filtramia preto sa pitam ze ked vyrabaju kruhovy ci je vobec k niecomu .... som si bol takmer isti ze je to k nicomu... dakujem za reakcie a o doplnenie mojich znalosti o filtroch
viem asi blba otazka odo mna .... nemam skusenost s prechadovymi filtramia preto sa pitam ze ked vyrabaju kruhovy ci je vobec k niecomu .... som si bol takmer isti ze je to k nicomu... dakujem za reakcie a o doplnenie mojich znalosti o filtroch
Veď hej, tie kruhovê prechoďáky to je taký marketingový chyták na ľudí čo sa do toho veľmi nevyznajú. Ako od nich vytiahnuť peniaze. Keď si kúpia kruhový, tak si neskôr stejne budú musieť kúpit štvorcové keď zistia že na väčšinu vecí je kruhový prechod nepoužiteľný. Keďže sa nedá nastaviť jeho poloha.
Prechodove filtre.
Dakujem vsetkym
a to som si myslel, že fotoškola na tomto portáli je super vec ...
dakujem za reakcie a o doplnenie mojich znalosti o filtroch
dakujem za reakcie a o doplnenie mojich znalosti o filtroch
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie