Kenko su pre mnohe znacky jedinym rozumnym riesenim. Napr. Nikon nema v ponuke automaticke kruzky. Kenko (Soligor) su najlepsie neoriginalne kruzky na trhu a mozem ich odporucit.
105mm ma vybornu kresbu ... najprv som uvazovala nad kupou ineho skla, ale ma ozaj dobru kresbu, tak ju iba podporim tymito medzikruzkami a budem moct fotit makro ... presvedčili ste ma kupim icj vdaka za typy a rady .)
kvalita do urciteho zvacsenia nebude nizsia..pokial narazis na hranicu objektivu tak sa kvalita zacne zhorsovat aj ked vnutri medzikruzkov nie je nijaka optika..mne sa to stavalo ked som dal dve sady medzikruzkov..to uz bolo na objektiv vela...
Zdá sa že mala na mysli 24-105 f4. V spojení s 36mm medzikružkom sa dalo z ruky dosiahnuť toto. Je to puk magnolie, ten prvý. Ostatne asi nemusim popisovať.
Zdá sa že mala na mysli 24-105 f4. V spojení s 36mm medzikružkom sa dalo z ruky dosiahnuť toto. Je to puk magnolie, ten prvý. Ostatne asi nemusim popisovať.
krasne fotky ... popis netreba ... zacinam zistovat ceny ... neviem sa dockat
Kenko medzikruzky
uvažujem nad kúpou medzikružkov Kenko. Chcela by som vediet, ake mate s nimi skśenosti a či sa mi ich kúpa oplatí.
uvažujem nad kúpou medzikružkov Kenko. Chcela by som vediet, ake mate s nimi skśenosti a či sa mi ich kúpa oplatí.
Ak máš objektív, kde ich využiješ, tak prečo nie. V medzikrúžkoch nie je žiadna optika. Je však dobré mať minimálne prenos clony.
www.ephoto.sk/forum/8/7021/tele-zoom-pinhola/strana-1/#cid-192960
... to je dost fastacky objektiv
U Canonu to bude podobne, 50-ku aj tak vyuzijes inde, nic tym nestratis.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa