Fórum » Objektívy a filtre

Aký objektív na leto ?

djpepino125
djpepino125 2011-05-16 08:15:11+02
Dobrý mam taku zavaznu otazku aky objektiv na leto ? Canon 70-200 L USM alebo neake makro .??

bundash
2011-05-17 17:27:38+02
príspevok od: javelin
Volba je jasná...mažoretky odfotíš hocikde.....
a keby som dal nalozit mazoretky do packarda, zvladnem to s tym motofiltrom?

fokso
2011-05-17 18:02:08+02
príspevok od: djpepino125
Tak to necitaj ja sa bavym celkom fajn lebo viem ako som to myslel
Mozes napisat, kolko mas priblizne rokov ? - ak Ti to teda neprekaza, v profile som to nenasiel. Mozno by to pomohlo k tomu, aby si dostal vhodnejsie odpovede.

Paulie
2011-05-17 23:07:31+02
príspevok od: javelin
No a za predpokladu že sa pustíš do motošportu , tak jednoznačne "motofilter".....
Neviem najsť ten link , (akosi sa mi vytratili všetky oblúbené diskusie z fóra...Admííín prečo ????)...
Tak snáď ho dá niekto ...téma Motofilter je skutočné brilantná.....

CSA
2011-05-18 00:06:12+02
príspevok od: fokso
Mozes napisat, kolko mas priblizne rokov ? - ak Ti to teda neprekaza, v profile som to nenasiel. Mozno by to pomohlo k tomu, aby si dostal vhodnejsie odpovede.
mas krasny avatar schvalne som si zapol QR citacku aby som zistil ze tam mas napisane WTF? davam ti plny pocet za vtipny napad

ewenement
2011-05-18 10:14:25+02
príspevok od: Marcel Rebro
... potom je spravna otazka nie "objektiv na leto" ale "fotobrasna na leto" ...
Nejaki nadsenci urcite zalozia nove vlakno.. Inak z tej fotobrasne by sa dala nakrutit jedine ta flasa vina na bajonet. Vyzera ze je kompatibilna aj na Nikon aj Canon

WildSammy
2011-05-19 12:06:14+02
na leto je jednoznacne dobry teleobjektiv, aby som si mohol fotit tie fajnove polonahe cicky, co po vonku v lete behaju a cim dlhsi objektiv, tym vacsia sanca, ze si Ta cicky vsimnu ako fotografa a mozes si potom daku zbalit

keko
2011-05-19 19:29:09+02
príspevok od: WildSammy
na leto je jednoznacne dobry teleobjektiv, aby som si mohol fotit tie fajnove polonahe cicky, co po vonku v lete behaju a cim dlhsi objektiv, tym vacsia sanca, ze si Ta cicky vsimnu ako fotografa a mozes si potom daku zbalit
Lebo ten dlhy objektiv by mohol predznacovat dlhy pipk. Ale pozor. Skusene cice vedia, ze ide iba kamuflaz. Lebo podla prieskumu statistickeho uradu sa zistilo ze plati nepriama umera: Kratky pipik, dlhy objektiv. Takze nechvastaj sa cudzim perim.

Strana 6 z 6

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()