ahojte, prosim vas mohli by ste mi poradit nejaku pevnu 50 alebo nieco s podobnym rozsahom, chcel by som skusit fotit portrety. Mam nikon d3100. Malo by to byt nieco do 300€. Dakujem za odpoved
ahojte, prosim vas mohli by ste mi poradit nejaku pevnu 50 alebo nieco s podobnym rozsahom, chcel by som skusit fotit portrety. Mam nikon d3100. Malo by to byt nieco do 300€. Dakujem za odpoved
v tejto cene toho na vyber vela nemas. pockaj si kym pride na SK novy 50/1.8G
ja pouzivam na pinholu Kenko medzikruzky. kombinaciami 12, 20, 36 mam slusne pokryty rozsah od od 12 do 68mm ... ale chystam sa kupit si este (aspon) jednu sadu, aby som mal aj tele pinholu
ja pouzivam na pinholu Kenko medzikruzky. kombinaciami 12, 20, 36 mam slusne pokryty rozsah od od 12 do 68mm ... ale chystam sa kupit si este (aspon) jednu sadu, aby som mal aj tele pinholu
Nechcem zakladat novu temu...aky by ste mi odporucili ? Nikkor 50mm f/1.8 Ai-S alebo Nikon AF 50mm / 1,8 D ?
zalezi na aky aparat, posledne verzie ais (tie co nemaju zapusteny predny element) maju rovnaku optiku ako D verzia, prva verzia Ai-S co ma zapusteny predny clen serialove cislo zacina na 3xxxxx je na tom inac,osobne ho vlastnim,ale nemal som nikdy moznost porovnavat s D alebo novsimi Ais-kami,ale pouzivam na FA aj D40 = spokojnost
Jaaaaaaaaaj, som nevedel, az teraz to vsimam ... dakujem za vysvetlenie ... ako v podstate v D80 mam motorcek na ostrenie v tele, takze aj AI-S by nevadilo, ale za rovnaku cenu kupim aj AF-D .... no AF-S je mimo rozpocet
pevna 50 na nikon
www.ephoto.sk/fototechnika/novinky-tlacove-spravy/nikon-af-s-5018g-uz-oficialne/
cena ma byt pod 230E
www.ephoto.sk/fototechnika/novinky-tlacove-spravy/nikon-af-s-5018g-uz-oficialne/
cena ma byt pod 230E
Nikkor 50mm f/1.8 Ai-S
alebo
Nikon AF 50mm / 1,8 D ?
Nikkor 50mm f/1.8 Ai-S
alebo
Nikon AF 50mm / 1,8 D ?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií