Fórum » Objektívy a filtre

Nakup objektívu cez: ebay.de

djpepino125
djpepino125 2011-05-20 18:55:41+02
Dobrý deň chcel by som sa spýtať či sa oplatí nakupovať objektiv z www.ebay.de a kto ma neake skúsenosti !!! dakujem

BRODOZZ
2013-03-04 13:03:04+01
Shooter ak sa predajca neozve max. cakam 48Hod. a kontaktujem Paypal aby vratil pladbu

Shooter
2013-03-04 13:08:09+01
príspevok od: BRODOZZ
Shooter ak sa predajca neozve max. cakam 48Hod. a kontaktujem Paypal aby vratil pladbu
Ďakujem, zatiaľ je to len 24hod. Ešte som od Paypalu platbu nežiadal, stačí ak pri neprebehnutej transakcii stlačím tlačidlo "Cancel". Nechcem totiž niečo po..... a prísť o peniaze.

pufko
2013-03-04 16:57:42+01
príspevok od: Martin8101
Tak to si z tych stastnejsich - ja byvam na Slovensku a stale pri produktoch narazam na "Versand nach Deutschland". Neviem, preco vacsina Nemcov chce posielat len tuzemsky - ved nech tam hodi 18 EUR postovne a ja si to zaplatim...
Problém u nemcov je aj inde, vela z nich používa iný platobný systém ako Paypal a za druhé sú na seba velmi hrdy a často odmietajú poslať trebárs na SK, viac krát sa mi stalo že mi prišla zamietavá odpoved, ale ked "horelo" - teda hrozilo že dražený predmet by sa vydražil za lacno , tak odrazu bolo možné poslať aj na SK a aj cena za poštovné sa vedela...
[b]
Shooter tvoja platba nebola prijatá preto, lebo daný Paypal účet je neaktívny (možno zablokovaný) , svoju platbu zrušíš , prihlásením sa na Paypal, kde len klikneš na "Canceled"[/b]

Shooter
2013-03-04 17:40:04+01
príspevok od: pufko
Problém u nemcov je aj inde, vela z nich používa iný platobný systém ako Paypal a za druhé sú na seba velmi hrdy a často odmietajú poslať trebárs na SK, viac krát sa mi stalo že mi prišla zamietavá odpoved, ale ked "horelo" - teda hrozilo že dražený predmet by sa vydražil za lacno , tak odrazu bolo možné poslať aj na SK a aj cena za poštovné sa vedela...
[b]
Shooter tvoja platba nebola prijatá preto, lebo daný Paypal účet je neaktívny (možno zablokovaný) , svoju platbu zrušíš , prihlásením sa na Paypal, kde len klikneš na "Canceled"[/b]
Hej, máš pravdu, ale zdá sa, že sa to vyriešilo. Predávajúca menila číslo účtu a aj meno, lebo sa vydala a ešte nemala autorizovaný účet - aspoň tak som to pochopil z toho, čo mi napísala. Platba už prebehla, ale keďže je na ebayi ako nová predávajúca, tak Paypal čaká až kým mi bude riadne doručený tovar, aby som platbu mohol schváliť. Trvalo to celý deň, kým sme si to vydiskutovali, ale vyzerá to tak, že všetko je na dobrej ceste.

Martin8101
2013-03-05 12:53:24+01
Ludkovia, tak najnovsia skusenost je pozitivna - chlapik z Nemecka bol ochotny to poslat na Slovensko, len som mu musel 3x napisat, ze nie do Slovinska ale na Slovensko

Pali66
2013-03-05 17:19:54+01
Mne sa ešte stále neozvali, potom som však objavil ten istý tovar o 2€ drahší u iného predajcu a tam nebolo obmedzenie, dodávajú do celej Európy. Navyše mi vyšli v ústrety aj v ďalšej veci, tak som veľmi vytešený klient: http://www.meinfoto.com

Strana 4 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()