to je vynatok z ich cennika sluzieb... http://www.tatrabanka.sk/cms/page/sk/about/O-Tatra-banke/sadzobnik.html
Ale mozno tej formulacii fakt iba nerozumieme
Ale figu, sak to sedi, len som si to zle u teba precital. Nevidim nic zle na 10-tich EURoch pri platbe do 2000 EUR vacsinou je to iba 1 percento. Ak terba pri platbe 10 EUR paltit 10 EUR, je to ovsem 100 percent. To vtedy pokojne poslem 10 EUR v obalke ...
ja som cez ebay.de/ebay.at nakupil uz viac ako 100 veci a nemal som jedinu zlu skusenost. Kludne si dovolim tvrdit, ze nemecky/rakusky ebay je viac sicher ako ktorykolvek slovensky eshop. trea vsak naozaj citat ponuku, aby si miesto objektivu nekupil iba krabicu od neho, ci hrncek v tvare objektivu. A ak mas moznost, tak posielaj si to do rakuska, usetris obrovske peniaze na postovnom, lebo povedzme si na rovinu, slovenska posta je jedna velka katastrofa. Taktiez sa snaz vyuzivat radsej ponuky vyuzivajuce paypal, lebo obycajny prevod do zahranicia nieco stoji a navysuje ti to cenu. A posledna rada. Najlepsie ponuky su tie, co koncia v nedelu vecer
zdravim, prosim ta poradiš mi ako sa da nakupovať cez ebay.de/ebay.at , čo a kde sa mam prihlasit? ako je to z dopravou? ako s platbou? prosim porad, dakujem ksenzo
Obycajny prevod do zahranicia stoji rovnako ako prevod v ramci Slovenska, cize par centov Samozrejme hovorim o krajinach kde sa plati eurom.
zdravim, prosim ta poradiš mi ako sa da nakupovať cez ebay.de/ebay.at , čo a kde sa mam prihlasit? ako je to z dopravou? ako s platbou? prosim porad, dakujem ksenzo
Tovar po ktorom je dopyt sa len velmi ťažko dá kúpiť výhodne. Skôr ten objektív kúpiš výhodnejšie od človeka tu na Sk ktorý prechádza trebárs na IS či IS II , na Ebay je to problém , lebo o daný objektív sa bude biť vela záujemcov , čomu bude zodpovedať aj konečná suma, a stále treba brať na vedomie že tovar ktorý je v dražbe nemusí byť v 100% poriadku, je rozdiel kupovať sklo za 100-200€ alebo 1000-1500€ , tam by som skutočne už uprednostnil osobný odber s odskúšaním.
problém je aj v tom že na ebay.de ak posielajú niekde mimo de,tak cena poštovného je tak vysoká že sa to už ani neoplatí, to je moja skúsenosť.
U mna je to trochu jednoduchsie, co sa dopravy tyka, nakolko mam trvale bydlisko v AT, ale neni problem dat ani slovensku adresu. Platim zasadne cez opaypal *ak je teda ta moznost), ak nie, tak prevod na ucet. Treba si vyziadat swift a iban od predavajuceho. Neviem ako si na tom s nemcinou, ale to je dost pomoc ak hovoris/pises dobre po nemecky, jednoduchsie sa komunikuje
prihlas sa na ebay.de/.at. + si zaloz konto na paypal.com doprava je skpravidla kurierom (UPC, DHL ...) alebo aj postou (prkotiny)
ak nerozumies tomu co na strankach pisu, radsej na to kasli
5 EUR (filter a pod) resp. 10-20 EUR (fotak, sklo) nie je az tak vela ...
záleží za akú cenu kupuješ,ak kupuješ ako ja staré filmové veci tak 20E za poštovné urobí hodne,no a na ebay.de su tie veci podstatne drahšie ako na ebay.com zatial som platil clo jediný raz,a to za foták Canada Ontároi,sa mi predražil o 25,- E na cle,ale stále lepšie ako za to samé dať o 80,- E viac na ebay.de aj keď bez cla.
nakupujem cez ebay (at,de,com, co.uk, ca, ch) uz vyse dvoch rokov....cez 190nakupov a doteraz ziaden problem. Najradsej mam platbu cez paypal a veci si davam posielat do Rakuska, pretoze vela predajcov na Slovensko neposiela a Slovenska posta je jeden velky bordel.
cawte. ludia. na ebay nakupujem prvy krat. daco som vyhral musim to uz len zaplatit. problem je v tom ze moznost je len bankovy prevod. typek mi udaje na zaplatenie (IBAN swift) poslal pomocou spravi sice vravi ze to ma byt aj na stranke ebayu. ma 100% feedback. nemusim sa podla vas bat? dufam ze mi skoro poradite. fredfeuerstein21 je prejca. prosim radte som z toho v strese
cawte. ludia. na ebay nakupujem prvy krat. daco som vyhral musim to uz len zaplatit. problem je v tom ze moznost je len bankovy prevod. typek mi udaje na zaplatenie (IBAN swift) poslal pomocou spravi sice vravi ze to ma byt aj na stranke ebayu. ma 100% feedback. nemusim sa podla vas bat? dufam ze mi skoro poradite. fredfeuerstein21 je prejca. prosim radte som z toho v strese
Ak si uz vyhral nejaku aukciu, zaplatit musis. Vyzaduje to etika, tvoje renome a jeho pravnik podla zmluvy, co si podpisal, ked is si zalozil konto. Pytat sa na to, ci je to seriozny predajca je uz asi neskoro. Okrem toho ma bud milion dobrych referencii a netreba sa ti na neho pytat, alebo ma malo referencii a takych je na e-bay zas milion - sanca, ze ho niekto na Slovensku pozna je mala. Ak si este nevyhral, iba sa chystas, tak potom je rada taka, ze napred si tri-krat, styrikrat skus vydrazit daco male, kde vela neriskujes az potom skus onu vec, ktorej cena hranici s tvojimi moznostami ....
myslel som to tak ci je to standartne posielat spravou udaje na zaplatenie a ze ci sa da verit 100% feedbacku(viem ze s nim nemate skusenosti). no nic teraz sa uz len budem modlit aby mi dosiel beercan tak ako si predstavujem
myslel som to tak ci je to standartne posielat spravou udaje na zaplatenie a ze ci sa da verit 100% feedbacku(viem ze s nim nemate skusenosti). no nic teraz sa uz len budem modlit aby mi dosiel beercan tak ako si predstavujem
Už len možnosť zaplatiť iba bankovým prevodom by ma odradila od kúpy čohokolvek.
Už len možnosť zaplatiť iba bankovým prevodom by ma odradila od kúpy čohokolvek.
ja som tak kupoval objektiv z Lichtensteinska, robil som to prevodom, platba prebehla za 24hodin,s vnutrostatnym poplatkom (kedze mame euro) a nic sa nestalo..vsetko prebehlo v 100% poriadku..ale islo len o 190eur chvalabohu
Sposob platby, suma na uhradu, to vsetko odosiela eBay automaticy na tvoju adresu. O kvalite predajcu hovori nie len 100 percentny feetback, ale aj pocet predajov. Da sa urcite uverit niekomu, kto ma 98 percentny feedback pri 387457-mich predajoch. Nemusi to vyjst s niekym, kto ma 3 predaje a 100 percent. Tak uz len cakaj. Keby bol problem, tak komunikuj. Este sa mi nestalo, aby mi predavajuci nevysiel v ustrety v niecom, co sme si dopredu ozrejmili a osuhlasili.
Dobrý deň chcel by som sa spýtať či sa oplatí nakupovať objektiv z www.ebay.de a kto ma neake skúsenosti !!! dakujem
ak je lepšia cena oplatí sa s tým, že musíš dúfať, že sa nepokazí alebo nebude vadný, ja kupujem cez ebay.com alebo UK, treba si všímať konkrétneho predajcu a jehoi podmienky ak to ide z číny alebo HK príde to väčšinou DHL, ak je to free shipping máš to zadara. Kupoval som takto Tamron a bol ok ale už by som predsa len neriskoval možno u lacného objektívu predsa to riziko to reklamovať je z hľadiska nášho SK poštovného nesmierne vydieračské!!! Inak aj PL posielajú ale tam tak ako UK sa väčšinou viac platí na doprave. Veci, ktoré majú pre teba nejakú silnejšiu hodnotu by som z toho smeru nebral...
Nakup objektívu cez: ebay.de
http://www.tatrabanka.sk/cms/page/sk/about/O-Tatra-banke/sadzobnik.html
Ale mozno tej formulacii fakt iba nerozumieme
Taktiez sa snaz vyuzivat radsej ponuky vyuzivajuce paypal, lebo obycajny prevod do zahranicia nieco stoji a navysuje ti to cenu.
A posledna rada. Najlepsie ponuky su tie, co koncia v nedelu vecer
www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/sprievodca-kupujuceho/nakupovanie-na-ebay/
doprava je skpravidla kurierom (UPC, DHL ...) alebo aj postou (prkotiny)
ak nerozumies tomu co na strankach pisu, radsej na to kasli
Ak si este nevyhral, iba sa chystas, tak potom je rada taka, ze napred si tri-krat, styrikrat skus vydrazit daco male, kde vela neriskujes az potom skus onu vec, ktorej cena hranici s tvojimi moznostami ....
O kvalite predajcu hovori nie len 100 percentny feetback, ale aj pocet predajov. Da sa urcite uverit niekomu, kto ma 98 percentny feedback pri 387457-mich predajoch. Nemusi to vyjst s niekym, kto ma 3 predaje a 100 percent. Tak uz len cakaj. Keby bol problem, tak komunikuj. Este sa mi nestalo, aby mi predavajuci nevysiel v ustrety v niecom, co sme si dopredu ozrejmili a osuhlasili.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa