Chcem sa spytat že ako je to s tými lacnejsimi objektivmi Tamron,Sigma . Ja mam Nikon D3100 a chcel by som nejaky objekiv s ohniskom do 200mm alebo aj 300 ale objektivy Nikkor su pre mna drahe ale urcute su lepsie ako tie lacnejsie. Zhanam nieco do tych 200€
Namiesto pocitania ciarok si treba objektiv vziat von a vyskusat. To by si aj ty mohol, ked uz chces radit.
Tu ti prikladam 100 % vyrez zo 70-300 APO na 300 mm plne otvorena clona, a to bolo este prosim pekne fotenie z ruky pri 1/125 a zaber nebol vobec doostrovany. Naozaj ti to pripada ako tazitko na papier? A to do 200 mm je este o 300 % lepsia.
Takze prepac, ak namiesto 'testov' na photozone radsej verim vlastnym ociam.
BTW mozno by tu niekto iny potreboval k ocnemu, ja som pisal ze som vymenil Sigmu za Nikon, nie naopak.
fuha tak toto je dosť zlé. ano mi povieš teraz že za tú cenu a pomer cena/kvalita atd, ale toto by ma neuspokojilo ani náhodou. a pred tým než ma zožereš, poviem že nie som typ, ktorý by pozeral fotky doma pri 200%nom zväčšení. bol som. ale už nie som.
mne sa celkom pozdava Tamron AF 18-200mm f/3.5 Di-II XR LD Asph. (IF) Nikon alebo aj Tamron 70-300mm f/4 Di LD Macro Nikon za pslednu dobu som dost fotil futbalove zapasy a väcsí objektiv potrebujem
dáš mi link kde sa dajú kúpiť tie objektívy? ten tamron s tými parametrami bude riadny trhák....a na futbal? toto je úplné scifi....
sigma 70-300 4-5,6 mam ho doma fotim s nim a max spokojnost beyne pre portretovky to ide od 70-200 od 200 treba drzat riadne v ruke ale vacsinou 200 az 300 idem ked mam prepnute na macro. Dost vela ludi pisalo ze zalezi od kusu skla no to co mam ja je podarene
Namiesto pocitania ciarok si treba objektiv vziat von a vyskusat. To by si aj ty mohol, ked uz chces radit.
Tu ti prikladam 100 % vyrez zo 70-300 APO na 300 mm plne otvorena clona, a to bolo este prosim pekne fotenie z ruky pri 1/125 a zaber nebol vobec doostrovany. Naozaj ti to pripada ako tazitko na papier? A to do 200 mm je este o 300 % lepsia.
BTW mozno by tu niekto iny potreboval k ocnemu, ja som pisal ze som vymenil Sigmu za Nikon, nie naopak.
Neuraz sa, ale obhajovať objektív čo urobí takú fotku ako si priložil môže asi len ten kto nevidel fotky z lepších objektívov. Nikkor 70-300 VR podáva oveľa lepšie výsledky a Nikkor 80-200 F2,8 ani nevravím (mám ich oba). Tá Sigma je dobrá len v porovnaní samej so sebou. Všetko je o prachoch za viac prachov je viac muziky platí to SKORO stále.
lacnejsi objektiv na Nikon
A dalsie fotky z toho tazitka mas tu: www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/zaciname-s-fotografovanim/ostra-fotka-bez-stativu-ii/
alebo aj Tamron 70-300mm f/4 Di LD Macro Nikon za pslednu dobu som dost fotil futbalove zapasy a väcsí objektiv potrebujem
A dalsie fotky z toho tazitka mas tu: www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/zaciname-s-fotografovanim/ostra-fotka-bez-stativu-ii/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa