Zdravím vás. Rozhodujem sa medzi týmito objektívmi:
Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 Di II XR LD Asp. (IF) Macro
a
Canon 18-200/F3.5-5.6 EF-S IS
Ide mi hlavne v tomto prípade o univerzálny objektív na väčšinu nešpecializovaných situácii aby som nemusel meniť neustále objektívy v prípade, že na to nie je čas/priestor/podmienky. Na portréty a makro mám iné riešenia takže ide naozaj o univerzal. Aké sú vaše názory a skúsenosti na tieto objektívy? Ďakujem za váš čas.
Pokial stabilizacia nie je podmienkou, dobrou volbou za dobru cenu je aj Tamron 18-250 f3,5-6,3 Di II, hlavne co sa tyka rozlisenia. Nakolko mas Canon eos 550D so snimacom s 18 Mpx...
Pokial stabilizacia nie je podmienkou, dobrou volbou za dobru cenu je aj Tamron 18-250 f3,5-6,3 Di II, hlavne co sa tyka rozlisenia. Nakolko mas Canon eos 550D so snimacom s 18 Mpx...
Samozrejme, že by som rád využil naplno rozlíšenie snímača. Na to bol predsa kupovaný ... Nebude tá stabilizácia pri vysokých ohniskách chýbať?
v urcitych situaciach moze,to je nevyhoda tych univerzalov. pozri http://www.photozone.de/canon-eos/293-tamron-af-18-250mm-f35-63-di-ii-ld-aspherical-if-macro-canon-lens-test-report--review
Tamron 18-200mm vs Canon 18-200mm
Rozhodujem sa medzi týmito objektívmi:
Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 Di II XR LD Asp. (IF) Macro
a
Canon 18-200/F3.5-5.6 EF-S IS
Ide mi hlavne v tomto prípade o univerzálny objektív na väčšinu nešpecializovaných situácii aby som nemusel meniť neustále objektívy v prípade, že na to nie je čas/priestor/podmienky. Na portréty a makro mám iné riešenia takže ide naozaj o univerzal. Aké sú vaše názory a skúsenosti na tieto objektívy?
Ďakujem za váš čas.
***** Nikon 18-200VR II
**** Tamron 18-270VC
*** Vsetky ostatne vratane uvedeneho Canonu, Tamronu, SIgmy a Olympusu
***** Nikon 18-200VR II
**** Tamron 18-270VC
*** Vsetky ostatne vratane uvedeneho Canonu, Tamronu, SIgmy a Olympusu
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií