pred par dnami chcel chalan na zaciatok objektivy a cenovy strop mal 7000 € - Napis konkretne kolko si ochotny investovat? Par eur este nato nahodime a poradime ti aky objektiv... - Ake/aky mas objektiv? - kolko si ochotny investovat este v takom strednodobom horizonte?
ak nemas ziaden objektiv tak ti bude stacit aj setak 18-55 IS....na krajinku sa cloni...tak by ti bol spominany tamron na dve veci...pripadne ak uz ho mas tak nieco ultra siroke alebo tele...specifikuj ake skla mas a aky presny rozpocet mas a ci chces wide alebo tele
zdravim objektiv mam setak 18-55 IS. nevyhovuje len to ze sa otaca pri ostreni predna obruba. cenovi strop je nejakich 300eur.Neviem ci chcem wide alebo tele. Som uplny zaciatocnik.
Pozeral som nejake jazdenky canon EF 55-200, f 4.5-5.6 II USM Canon EF-S 28-105mm f/4.0-5.6 USM Chcel by som nejaky nazor snazim sa zatial nejako zorientovat v tom kvante objektivov. Za rady dakujem.
keby mi išli oproti na ulici, prešiel by som na druhú stranu... ináč nemám skúsenosť nie som kompetentný aby som to hodnotil tento segment je pre mňa dosť nezaujímavý
Objektiv na canon 550D
Chcel by som poradit s kupov objektivu pre canon 550D.Fotit by som chcel krajinu.S cenou nieco na zaciatok len nie uplny spodok kvality.
- Napis konkretne kolko si ochotny investovat? Par eur este nato nahodime a poradime ti aky objektiv...
- Ake/aky mas objektiv?
- kolko si ochotny investovat este v takom strednodobom horizonte?
objektiv mam setak 18-55 IS. nevyhovuje len to ze sa otaca pri ostreni predna obruba. cenovi strop je nejakich 300eur.Neviem ci chcem wide alebo tele. Som uplny zaciatocnik.
Canon EF-S 28-105mm f/4.0-5.6 USM
Chcel by som nejaky nazor snazim sa zatial nejako zorientovat v tom kvante objektivov.
Za rady dakujem.
ináč nemám skúsenosť nie som kompetentný aby som to hodnotil
tento segment je pre mňa dosť nezaujímavý
2.Krajina
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie