dopredu hovorím ja v tomto smere mám svojské názory bol by som prekvapený keby si sa s tým stotožňoval. a to hlavne v tom že ja zoomy vôbec nie, len pevné: 1. Tanec: vonku/vnútri? tak moje typy canon 70-200 f2.8, 24/1.4, 35/1.4, 135/2 (už môže byť riadne dlhý pre teba) tieto sú pohodlné, to znamená že ostria rýchlo, presne, a sú dosť svetelné aj do tmavých hál. ked si šikovný vystačíš aj s niečím iným čo ostrí len trochu šikovnejšie je do f2.8 2. krajina: počuj krajinky sa fotia s objektívmi od 8mm do 400mm to už ty musíš vedieť čo korešponduje s tvojim videním....ale statív budeš potrebovať...
este raz sa ta pytam...mas setak na tom tele ? 18-55 IS ? ak hej tak na krajinky nic ine neries a nauc sa s nim dobre fotit....na zaciatok trosku lepsie si kup tele sklo 55-250 IS....sikovny objektiv...svetelnost klasicka....rychlost ostrenia adekvatna cene...ostrost dobra...po case uvidis ake ohniska pouzivas a podla toho si dokupis dalsie pevne skla alebo kvalitnejsie zoomy
viking 81 dik za odpoved uplna spokojnost.mam setak 18-55IS chcem dokupit canon EF 55-200, f 4.5-5.6 II USM alebo Canon EF-S 28-105mm f/4.0-5.6 USM porad. ja si tiez myslim ze musim zistit co vlasne chcem.
viking 81 dik za odpoved uplna spokojnost.mam setak 18-55IS chcem dokupit canon EF 55-200, f 4.5-5.6 II USM alebo Canon EF-S 28-105mm f/4.0-5.6 USM porad. ja si tiez myslim ze musim zistit co vlasne chcem.
s tym rotujucim predkom sa da zit....mal som to vyse roka a pohodka...ku kvalite danych skiel...skoc na photozone.de a kukni si recenzie....tie dva tebou spominane su z filmovych cias a opticka kvalita na dnesne zrkadla nie je postacujuca a ked hej tak musis hodne clonit....a pri tom 55-200 tiez rotuje prednym clen a ten druhy...28-105 je dost divny rozsah na APS-C snimac...ani soroke a ani dlhe...o nicom....moja rada znie aby si si nechal setak...naucil sa pouzivat polarizak aj s rotujucim clenom a dokupil tele 55-250....pak uvidis co bude dalej
Objektiv na canon 550D
Chcel by som poradit s kupov objektivu pre canon 550D.Fotit by som chcel krajinu.S cenou nieco na zaciatok len nie uplny spodok kvality.
2.Krajina
1. Tanec: vonku/vnútri? tak moje typy canon 70-200 f2.8, 24/1.4, 35/1.4, 135/2 (už môže byť riadne dlhý pre teba) tieto sú pohodlné, to znamená že ostria rýchlo, presne, a sú dosť svetelné aj do tmavých hál. ked si šikovný vystačíš aj s niečím iným čo ostrí len trochu šikovnejšie je do f2.8
2. krajina: počuj krajinky sa fotia s objektívmi od 8mm do 400mm to už ty musíš vedieť čo korešponduje s tvojim videním....ale statív budeš potrebovať...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa