Potrebujem radu kedze po kupe D700 nezostane vela penazi potrebujem radu , na objektiv v rozmedzi cca 17-80mm , do 500€ pre zaciatok. Mam problem s rozlustenim ktore objektivy su vhodne pre FF do 500€
uz ste spokojny? dakujem za pomoc a rady.. asi mate teraz dobry pocit,mam pravfu??
este som zabudol..nebud jesitny..za to ze ti niekto chce v dobrom poradit nemusis hned utocit aky je vymudrely....kritika sa tazko poucuva len musis byt pokorny a zobrat ju...
este som zabudol..nebud jesitny..za to ze ti niekto chce v dobrom poradit nemusis hned utocit aky je vymudrely....kritika sa tazko poucuva len musis byt pokorny a zobrat ju...
myslis tu ´´radu´´ ze sa niekto zabava na tom ze neviem tolko co on???
...minule som cital co vsetko napoveda o cloveku chytanie sa slovicok a hladanie chyb na druhych...doporucujem
uz to prosim prestan riesit mrco sa Ti normalne snazil poradit, konstruktivne kritizoval aj rady inych co tu zazneli, tak skus nachvilu odlozit svoju jesitnost, skratka viacerym udrelo do oci ze nevies ktore skla su DX a ktore FX (hlavne ked to nie je vec ktora je tak strasne nedostupna ze sa neda ani vyguglit a musis to riesit na fore), co je naozaj trochu cudne ked si pises ze si "mierne pokrocily" a ides kupovat D700... mozes si to cele ospravedlnit tym ze si zle sformuloval otazku.
Potrebujem radu kedze po kupe D700 nezostane vela penazi potrebujem radu , na objektiv v rozmedzi cca 17-80mm , do 500€ pre zaciatok. Mam problem s rozlustenim ktore objektivy su vhodne pre FF do 500€
Prepac ale ak niekto nevie aky objektiv si ma kupit na D700 tak by si ju jednoducho nemal kupovat.. s tym tu bude kazdy suhlasit. Ked potrebujes fotak, ktory dobre zvlada malo svetla kup si D7000(to je spravne o jednu 0 viac) z D60 to pre teba bude asi najlepsi posun vpred..
normalne som stastny, ze niesom az tak obmedzeny aby som nevedel co nasrobovat na D700. Moje iq mi dovoluje pouzivat google, citat viem, nazor si utvaram roky. A az potom nastal ten cas, ktory ty ides teraz nastolit kupou D700. Vazne si si nepomylil nuly?
normalne som stastny, ze niesom az tak obmedzeny aby som nevedel co nasrobovat na D700. Moje iq mi dovoluje pouzivat google, citat viem, nazor si utvaram roky. A az potom nastal ten cas, ktory ty ides teraz nastolit kupou D700. Vazne si si nepomylil nuly?
pane,chcel som radu,to ze ma teraz urazate nema ziadny vyznam,par ludi mi poradilo a ja im zato dakujem.
Zo spominanych pevnych skiel najspolahlivejsie a obrazovo najlepsie chodia na D700 iba 20/2.8D, 50/1.4G, 50/1.4D, 50/1.8D, 50/1.8G, 85/1.8D. Myslim v tej cenovej a ohniskovej kategorii co si chcel(ked by si mal drobne tak 24/1.4, 35/1.4 a 85/1.4 su dalsie volby...). Vylucil by som 35/2D a 24/2.8D, tu je uz vidiet, ze na FX je to menej postacujuce, na DX chodi 35/2D vynikajuco ale u FX uz je vidiet rozdiel.
Zo spominanych pevnych skiel najspolahlivejsie a obrazovo najlepsie chodia na D700 iba 20/2.8D, 50/1.4G, 50/1.4D, 50/1.8D, 50/1.8G, 85/1.8D. Myslim v tej cenovej a ohniskovej kategorii co si chcel(ked by si mal drobne tak 24/1.4, 35/1.4 a 85/1.4 su dalsie volby...). Vylucil by som 35/2D a 24/2.8D, tu je uz vidiet, ze na FX je to menej postacujuce, na DX chodi 35/2D vynikajuco ale u FX uz je vidiet rozdiel.
Objektiv pre D700
s tym tu bude kazdy suhlasit. Ked potrebujes fotak, ktory dobre zvlada malo svetla kup si D7000(to je spravne o jednu 0 viac) z D60 to pre teba bude asi najlepsi posun vpred..
Vylucil by som 35/2D a 24/2.8D, tu je uz vidiet, ze na FX je to menej postacujuce, na DX chodi 35/2D vynikajuco ale u FX uz je vidiet rozdiel.
Vylucil by som 35/2D a 24/2.8D, tu je uz vidiet, ze na FX je to menej postacujuce, na DX chodi 35/2D vynikajuco ale u FX uz je vidiet rozdiel.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa