Mam na Vas technicky nadanejsich jeden dotaz. Kamarat mal vcera bujaru oslavu a na D90 ktora mu spadla na zem mal nasadenu setovu 18-105. Plast na objektive to nevydrzal a teraz tam je iba jedna nozicka Kto to opravuje? Alebo dal by sa pouzit bajonet z 18-55? Alebo dajte radu lebo je nestastny. Dik
bezny problem na sklach 18-105.....opravuje to origo servis v prahe a bajonet z 18-55 tam pasovat podla mna nebude tak ci onak najlacnejse riesenie je kupti si bazarovu 18-105 a vyhybat sa oslavam so zrkadlovkou
bezny problem na sklach 18-105.....opravuje to origo servis v prahe a bajonet z 18-55 tam pasovat podla mna nebude tak ci onak najlacnejse riesenie je kupti si bazarovu 18-105 a vyhybat sa oslavam so zrkadlovkou
Bajonety vymieňa aj pán Matuňák z New Castle (Nové Zámky) http://www.matunak.sk/
Uz je dohodnute. Zajtra to spravi na pockanie. Cena za original Nikon bajonet je 50 eur aj s robotou keby sa podobne nieco niekomu stalo Kamarat skakal az po strop Este raz dakujem Dodo_bb
Uz je dohodnute. Zajtra to spravi na pockanie. Cena za original Nikon bajonet je 50 eur aj s robotou keby sa podobne nieco niekomu stalo Kamarat skakal az po strop Este raz dakujem Dodo_bb
Niet začo. ešte mu to zo dva krát spadne a mohol by už mať aj ten krčmový kompakt
Mne sa stalo nieco podobne, riesil som to cez originalny servis Praha, platil som cca 20€, zberne miesto Penta SK s.r.o. ...
si zober že to bolo na počkanie, origo servis v prahe určite nie je na počkanie a min. 2-3týždne to zaberie z mojich skúseností pokiaľ nie si NPS
ok, neviem co je NSP kazdopoadne, radsej by som pockal tyzden a mal to za 15-20€ ako za 50 s vysokohorskou prirazkou (prepokladam ze materaial pan pouziva ebayovy za par supov). Ale cena je asi jedna - 50e a hotovo, v ramci hesla "ber a nechaj sa pekne slovensky zdrat z penazi, alebo si porad inac" Vivat slovenske podnikanie!
ok, neviem co je NSP kazdopoadne, radsej by som pockal tyzden a mal to za 15-20€ ako za 50 s vysokohorskou prirazkou (prepokladam ze materaial pan pouziva ebayovy za par supov). Ale cena je asi jedna - 50e a hotovo, v ramci hesla "ber a nechaj sa pekne slovensky zdrat z penazi, alebo si porad inac" Vivat slovenske podnikanie!
jj, ja to tu uz riesim nejaku dobu, skoro pri kazdej recenzii lenze mas tu hlupakov, ktori sa do teba zacnu obuvat, ze preco to moze byt inde lacnejsie ako na SK, ako prides o rok zaruky a postovne je drahe a kurz nie az taky dobry a cojaviemcoeste. potom su obchodnici u nas zvyknuti, ze slovac vezme hocico za barsjaku cenu ;-|
NPS je NIkon Professional Service, musis mat aspon 2 profi tela a nejaky ten objektiv vyssej vahy, aby si sa kvalifikoval
Odlomeny bajonet
http://www.matunak.sk/
Kúpil som náhradný bajonet cez ebay. Stálo ma to asi 7€ a polhodinu práce.
Oplati sa vobec vyuzit neautorizovany servis?
Kúpil som náhradný bajonet cez ebay. Stálo ma to asi 7€ a polhodinu práce.
Oplati sa vobec vyuzit neautorizovany servis?
Ale cena je asi jedna - 50e a hotovo, v ramci hesla "ber a nechaj sa pekne slovensky zdrat z penazi, alebo si porad inac" Vivat slovenske podnikanie!
Ale cena je asi jedna - 50e a hotovo, v ramci hesla "ber a nechaj sa pekne slovensky zdrat z penazi, alebo si porad inac" Vivat slovenske podnikanie!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa