na ebay priamo pre nissin nevidim vybojku ale predpokladam,ze bude zhodna s niektorym z modelov nikon SB. tu je link napr na vybojku do SB600 http://www.ebay.com/itm/Nikon-SB600-Flash-Tube-Xenon-lamp-Flashtube-replacement-/120837301116?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item1c2276e37c
zajtra mozem skusit pozriet ktora presne by to mala byt,dnes uz padam z prace
Potrebujem poradiť, skúšal som nový Nissin Di866 M II profesional, no po jednom z mnohých zábleskov ten posledný bol na 1/1 pri zelenom indikátore nabitia sa ozvalo "PUK" a následne na displeji ikony nízkeho stavu nabitia baterky. Tak som baterky vybral a nabil, ale potom sa už blesk neprebral k životu. Teraz neviem čo tomu je. Môže to byť tepelná poistka v prdeli, alebo prasknutá výbojka? Alebo je aj iný možný variant?
Potrebujem poradiť, skúšal som nový Nissin Di866 M II profesional, no po jednom z mnohých zábleskov ten posledný bol na 1/1 pri zelenom indikátore nabitia sa ozvalo "PUK" a následne na displeji ikony nízkeho stavu nabitia baterky. Tak som baterky vybral a nabil, ale potom sa už blesk neprebral k životu. Teraz neviem čo tomu je. Môže to byť tepelná poistka v prdeli, alebo prasknutá výbojka? Alebo je aj iný možný variant?
Asi tam došlo k poškodeniu v obvodoch ekektroniky, možno VN kondenzátor, alebo menič napätia, klasická "poistka" tam nebude. Ak je nový, nešpekuluj, reklamuj.
Asi tam došlo k poškodeniu v obvodoch ekektroniky, možno VN kondenzátor, alebo menič napätia, klasická "poistka" tam nebude. Ak je nový, nešpekuluj, reklamuj.
No budem musieť, lebo mať doma nový blesk a ešte aj nefunkčný ma dosť štve. Ďakujem
Výbojka na Nissin Di866
chcel by som sa opýtať, či náhodou niekto nevie, kde sa dá zohnať výbojka na Nissin.
Ďakujem.
tu je link napr na vybojku do SB600 http://www.ebay.com/itm/Nikon-SB600-Flash-Tube-Xenon-lamp-Flashtube-replacement-/120837301116?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item1c2276e37c
zajtra mozem skusit pozriet ktora presne by to mala byt,dnes uz padam z prace
Môže to byť tepelná poistka v prdeli, alebo prasknutá výbojka? Alebo je aj iný možný variant?
Môže to byť tepelná poistka v prdeli, alebo prasknutá výbojka? Alebo je aj iný možný variant?
Ďakujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa