Hore

Ako na zdieľanie fotiek? Stačí k tomu jediné tlačidlo

Fotky zdieľame denne. Nahrávame ich na sociálne siete, posielame známym, vytvárame súkromné alebo verejné galérie.

S tým všetkým nám pomôže Zoner Photo Studio.

Zdieľanie fotiek pomocou Zoner Photo Studia prešlo radom vylepšení. Mimo známeho zverejňovania na Zonerame, Facebooku alebo odosielanie e-mailom tak teraz využijete aj zdieľanie na niekoľkých sociálnych sieťach naraz. A dokonca môžete vytvoriť front snímok a ich zdieľanie naplánovať.

Základ je pritom takmer vždy rovnaký - stačí kliknúť na tlačidlo Zdieľať v pravom paneli s nástrojmi. Nájdete ho v moduloch Správca, Vyvolať a Editor.

Tlačidlo pre jednotlivé typy zdieľaní.

Zdieľajte fotky hromadne vďaka Pixbufu

Poslať fotografie na viac sociálnych sietí naraz môžete vďaka napojeniu na Pixbuf. Táto služba je novo prepojená so Zoner Photo Studiom a umožní vám odoslať vaše fotky až na desať sociálnych sietí:

  • Facebook,
  • Twitter,
  • Instagram,
  • 500px,
  • Flickr,
  • Tumblr,
  • Pinterest,
  • Blogger,
  • EyeEm
  • YouPic.
     

K hromadnému zdieľaniu fotografií stačí kliknúť na Zdieľať -> Naplánovať cez Pixbuf. Snímka sa potom nahrá do Pixbufu, odkiaľ ho nazdieľate na vybrané sociálne siete.

Pridajte do Pixbufu svoje účty na jednotlivých sociálnych sieťach.

Pred samotným zdieľaním sa v Pixbufu prihlásite k jednotlivým sociálnym sieťam, ktoré využívate. A potom už môžete jedným kliknutím poslať vybrané snímky na všetky siete naraz. K fotografiám tiež v Pixbufu pridáte názov, krátky popis alebo zvolíte, kde chcete danú snímku publikovať a kde nie.

Snímky zdieľajte naraz na rôznych sociálnych sieťach.

Ak v Pixbufu zvolíte Pridať do fronty, sami si určíte, kedy chcete fotky na daných sieťach publikovať. Či ihneď alebo s časovým odstupom pomocou fronty.

Práve vďaka fronte si môžete v Pixbufu naplánovať pravidelné zdieľanie. Svoje fotky tak budete zverejňovať pravidelne bez ohľadu na to, či máte práve čas alebo ste pri internete. Stačí len naplánovať vybrané dni a konkrétny čas. O zvyšok sa už postará Zoner Photo Studio s Pixbufem.

Priame zdieľanie na Facebook a Twitter

Na Facebook a Twitter nazdieľate fotky zo Zoner Photo Studia aj priamo. Stačí označiť fotografiu, kliknúť na tlačidlo Zdieľať v pravom paneli a vybrať Facebook alebo Twitter.

Pokiaľ takto posielate fotky prvýkrát, musíte sa najprv prihlásiť k svojmu facebookovému či twitterovému účtu. Potom sa otvorí okno, kam napíšete komentár, zvolíte album a snímku odošlete.

Vloženie textúry na Facebook zo Zoner Photo Studia.

Zdieľanie do on-line galérie Zonerama

Zo Zoner Photo Studia nazdieľate fotky aj do on-line galérie Zonerama. Stačí v ľavom paneli vybrať záložku Zonerama a založiť v nej nový priečinok (F7). Potom už len vyberte fotografie, ktoré chcete zdieľať, a myšou ich pretiahnite do vytvorenej zložky. Rovnako skopírujete na Zonerama i celú zložku s fotografiami.

Na zdieľanie na Zonerame stačí vytvoriť zložku v niektorom albume tejto on-line galérie a vybrané fotografie do nej pretiahnuť myšou.

Zdieľanie pomocou e-mailu, ktoré nezahltí vašu schránku

Fotky môžete zo Zoner Photo Studia tiež odoslať e-mailom. Opäť k tomu využijete tlačidlo Zdieľať
v pravom paneli.

Nemusíte sa pritom báť, že by ste množstvom fotiek zahltili e-mailovú schránku príjemcu. ZPS totiž nahrá fotky na Zonerama a adresátovi pošle súkromný odkaz. Stačí na neho len kliknúť a snímky stiahnuť.

Pri odosielaní fotografií e-mailom využíva Zoner Photo Studio Zoneramu.
Nemusíte sa tak báť, že adresátovi zahltíte e-mailovú schránku.

Buďte vidieť – zdieľajte

Vďaka zdieľaniu fotiek sa nielen pochválite so svojimi fotografickými úlovkami, ale môžete sa tiež podeliť o svoje zážitky s ostatnými. Zoner Photo Studio vám to dokáže výrazne uľahčiť. Pomocou rozšírenia Pixbuf totiž môžete bez námahy pôsobiť na niekoľkých sociálnych sieťach.

Vyskúšajte si to aj vy a uľahčite si zdieľanie svojich obľúbených fotiek. Stiahnite si Zoner Photo Studio X na 30 dní zadarmo.

Zdroj: Milujemefotografii.cz

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok
blahoslav J B Art
2017-07-20 22:23:56
neviete, ci sa cez Zoner alebo podobny program daju zdielat fotky aj na nejakych asocialnych sietach?
 
kwido
2018-08-19 08:15:33
Ved cely clanok o tom ako zdielat na asocialnych sietach .
 

Ďalší článok z kategórie

Inzercia