Hore

Pripravte si vlastnú pohľadnicu s vianočným prianím. Zvládnete to zo svojho počítača

Príliš neosobné. Tak vníma veľa ľudí vianočné SMS. Aj preto pomaly vychádzajú z módy. Prednosť majú originálnejšie vianočné priania - napríklad papierové vianočné pohľadnice vytvorené z vlastných fotiek. Pozrite sa, ako taký pohľad pripraviť.

Papierovú vianočnú pohľadnicu, ktorú vaši priatelia dostanú až do schránky, vytvoríte a pošlete aj zo svojho počítača. Stačí len vybrať správnu fotku, pridať vhodný text a adresu a všetko dať do správnej šablóny.

Vianočné pohľadnice na mieru? Z jednej aj z viacerých fotiek

Zo všetkého najskôr vyberte fotky, ktoré chcete na prianie k Vianociam použiť. V Zoner Photo Studiu potom otvorte priečinok s týmito snímkami a spustite modul Vytvoriť.


Funkciu Pohľadnice nájdete v module Vytvoriť.

Keď potom zvolíte možnosť Pohľadnice, dostanete na výber takmer štyridsať šablón. Okrem klasického rozloženie jednej fotky cez celú stranu medzi nimi nájdete aj varianty pre viac snímok. Stačí len vybrať takú, ktorá sa vám hodí.

Fotografie potom na požadované miesto pretiahnete zo spodného filmového pásu. A snímky v jednotlivých obrazových poliach zarovnáte podľa potreby. Je tak len na vás, či bude na pohľadnici vidieť celý obrázok alebo iba jeho výrez.


Vyberte rozloženie a umiestnenie fotiek.

Vianočnú pohľadnicu rozošlete napríklad do celého sveta

Teraz na pohľadnicu napíšte svoje vianočné priania. Na výber pritom máte z piatich typov písma. Jednoducho si preto zvoľte také, ktoré sa vám páči najviac. A môžete tak priateľov ohromiť svojim krásnym rukopisom, ako sa to nedávno podarilo mne, keď som zo ZPS posielal pohľad babičke.

Nezabudnite doplniť aj adresu, kam chcete svoj vianočný pohľad odoslať. Zadať ich môžete aj viac. Záleží len na tom, koľkým ľuďom chcete popriať. A posielať môžete nielen do Slovenskej republiky, ale aj do celého sveta.


Pridajte text ako pri písaní papierovej pohľadnice.

Akonáhle máte všetko napísané, odošlite priania kliknutím na Objednať. Pohľad môžete tiež uložiť do PDF alebo JPG a poslať ho e-mailom alebo zverejniť na Facebooku.

Prianie vytlačíme a rozošleme

Nakoniec už stačí len zaplatiť a dáta sa odošlú k nám do Zoneru, kde pohľadnicu vytlačíme a rozošleme poštou vašim blízkym.

Vyskúšajte si tiež prípravu vianočného priania z vlastných fotografií. Stiahnite si Zoner Photo Studio X na 30 dní zadarmo a prekvapte svoju rodinu a priateľov originálou vianočnou pohľadnicou.

Zdroj: Milujemefotografii.cz 

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok
pitos_
2018-01-23 17:36:00
Velmi podobne funguje aj mobilna aplikacia Pohlednice Online od Ceskej posty. Stiahnem si vybrane fotky z fotoaparatu do mobilu, vyberiete ako ma pohladnica vyzerat a napisete text. Vyborne na posielanie originalnych pozdravov zo zahranicia. Ceska posta to vytlaci (aj keby mohli aj kvalitnejsie) a posle do celeho sveta..
 

Ďalší článok z kategórie

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované