Hore

1000 EUR za najkrajší úsmev!

HappyFoto vyhlasuje 3. ročník súťaže Úsmev HappyFoto.

Už po tretíkrát sa v tomto roku koná súťaž Úsmev HappyFoto, ktorú poriada najväčšia zásielková fotoslužba v Slovenskej a Českej republike. Výherkyňa získa 1000 EUR a ďalšie ceny od spoločnosti HappyFoto a od mediálneho partnera súťaže, ktorým je Frekvence 1.

Súťaže sa môžu zúčastniť ženy a dievčatá od 18 rokov, ktoré nahrajú svoju fotografiu pomocou aplikácie na webových stránkach usmev.happyfoto.sk od 1. do 26. júla. O ich postupe do ďalšieho kola budú rozhodovať ich fanúšikovia, ktorí pre svoju favoritku budú mať možnosť hlasovať tiež až do 26. júla. Do druhého kola však postúpi nie len týchto 40 finalistiek, ktoré získajú najvyšší počet hlasov, ale aj ďalších 10 s takzvanou divokou kartou od usporiadateľov. Od 1. do 16. augusta rozhodnú fanúšikovia svojimi hlasmi o víťazke ceny Sympatie Úsmev HappyFoto, ktorej fotoslužba venuje fotoobraz v hodnote 100 EUR. Nezávisle na hlasovaní fanúšikov vyberie päťčlenná porota tri víťazky. Prvá získa 1000 EUR, druhá 600 EUR a tretia 400 EUR v hotovosti. Všetky výherkyne si na konci letných prázdnin užijú báječné dni v južných Čechách, kde sa im bude venovať profesionálny tým zložený z vizážistky, štylistky, kaderníčky, kameramana a fotografa. Nafotené portréty aj dokumentárne zábery dostanú víťazky súťaže vytlačené na kvalitnom fotopapieri a pozrú sa aj tam, kde pre ne fotografie vyvolajú – do rakúskeho Freistadtu, do jedného z najmodernejších fotolaboratórií v Európe, kam sa bežne verejnosť nedostane. Mediálny partner súťaže im venuje licenciu na Youradio do mobilu, počítača či tabletu pre počúvanie tisícov interpretov bez reklám a bez pripojenia k internetu. Populárny moderátor z Frekvence 1 s nimi tiež natočí a na www.frekvence1.cz odvysiela videorozhovor.

„Teším sa na pozitívnu energiu, ktorou táto akcia každoročne naplňuje organizátorov, súťažiace aj hlasujúcich fanúšikov. Minulý rok sa do súťaže prihlásilo takmer 600 usmiatych mladých dievčat a paní. Uvidíme, aké nové zážitky prinesie súťaž spájajúca Slovenskú a Českú republiku tentokrát. Mám radosť, že sa k nám v tomto roku pridala Frekvence 1, vďaka ktorej sa o súťaži určite dozvie o mnoho viac potenciálnych súťažiacich,“ dodáva Michaela Bílá Čížková, konateľka spoločnosti HappyFoto.

Pravidla súťaže a ďalšie informácie nájdete na stránkach usmev.happyfoto.sk.

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok
seifi
2016-07-04 12:25:24
už keď to chceli separovať, dámy mali dávať fotografie mužov a muži fotografie dám; divné podmienky súťaže ... ;
 
spektrum
2016-07-08 22:06:52
Zvlastne podmienky,, akoby neslo o fotosutaz ale sutaz modelingu..skoda, mohli mat skvele fotografie najroznejsich usmevov od ludi, ktori vedia fotit...
 

Ďalší článok z kategórie

Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované