Zapojte sa do súťaže Fujifilm printlife@home a podeľte sa o svoje príbehy

Milí priaznivci fotografie, rovnako ako minulý rok, aj tento beží Európska súťaž Fujifilm printlife@home 2021 - online galéria propagujúca tlač fotografií a vytváranie vlastných fotogalérií.

Fotografi môžu nahrávať svoje fotografie do galérie v štýle Pinterest, pri čom nezáleží na tom, či sú fotografie nasnímané pomocou smartfónu alebo fotoaparátu. Zúčastniť sa tak môže naozaj každý.

Online galéria dáva možnosť zdieľať svoje fotografie, aranžmány a inšpirovať ostatných.

Súťaže sa môžete zúčastniť do 5. decembra 2021 na www.fujifilm-printlife.eu.

Každý týždeň budú ocenené najzaujímavejšie fotografie, ktoré pridali fotografi z celej Európy. Každý týždeň bude pre účastníkov pripravených päť cien:

poukážky 200€, 150€, 100€ (ktoré môžete využiť na fotografické služby) a dva instax fotoaparáty, Mini 40 a Mini 11.

Každá fotografia rozpráva príbeh a my by sme boli radi, ak by boli tieto príbehy zdieľané na tohtoročnej výstave printlife@home.

David Honey, generálny riaditeľ Photo Imaging v spoločnosti Fujifilm Europe:

„Za posledných 18 mesiacov sa toľko z nás vrátilo k starým fotografiám, aby nám pripomenuli, aký bol život pred globálnou pandémiou. V spoločnosti Fujifilm pevne veríme v silu fotografie, ktorá dokáže zachytiť a uchovať spomienky na ďalšie roky, pričom každá fotografia rozpráva svoj jedinečný príbeh. Bez ohľadu na to, či sa považujete za profesionálneho fotografa, alebo dávate prednosť zachyteniu vlastných spomienok pomocou fotoaparátu vo svojom smartfóne, printlife@home je otvorený pre všetkých, aby sa o tieto príbehy podelili."