Huawei prináša vianočnú ponuku zliav: Tipy na darčeky pre každého

Vianoce sa neúprosne blížia a vy stále neviete, čím obdarujete svojich blízkych? Pokiaľ si nechcete s výberom darčekov lámať hlavu, pripravili sme pre vás tipy na technologické darčeky od Huawei, ktoré teraz kúpite v zvýhodnenej ponuke či s bonusom navyše. Tieto vychytávky potešia každého, od aktívnych športovcov až po milovníkov fotenia a hudby.

Pre vášnivých športovcov

Športoví nadšenci určite ocenia smart zariadenie, ktoré uchováva všetky ich dáta na jednom mieste a presne sleduje ich výkonnosť a zdravotné údaje. Takýmto zariadením sú aj smart hodinky Huawei Watch 4 Pro, ktoré v reálnom čase sledujú zdravotné ukazovatele ako srdcovú frekvenciu, saturáciu kyslíka v krvi, EKG, úroveň stresu a ďalšie. Užívateľom poskytujú aj viac ako 100 športových režimov, medzi ktorými nájdete obľúbené aktivity, ako je napríklad beh, cyklistika či plávanie. Súčasťou je aj režim potápania s voľným ponorom, ktorý prešiel náročným testovaním tlaku a odolá aj slanej vode a nárazom. V hodinkách nájdete aj vylepšenú funkciu Activity Rings, ktorá používateľa ešte viac podporuje a udržuje na správnej ceste, aby dosiahol stanovené cvičebné ciele.

Pre milovníkov selfie

Tým je smartfón Huawei P60 Pro, dokonalé spojenie štýlu a technológie. Jeho elegantný dizajn v odtieni Rococo Pearl s perleťovou textúrou a unikátny fotoaparát s 13 Mpx ultra širokým snímačom a 48 Mpx teleobjektívom oceneným DXOMARK - ako najlepší fotomobil na svete, zabezpečia dokonalé fotografie na prvý pokus. S extra rýchlym nabíjaním na 50 % za 10 minút a odolnosťou voči pádu a vode je nielen štýlovým, ale aj praktickým spoločníkom nielen pre ženy. Technológia fotoaparátu P60 Pro prináša revolúciu v mobilnej fotografii vďaka teleobjektívu s ultraľahkým osvetlením a viacerými skupinami objektívov, čo posunie vaše fotografie a videá na profesionálnu úroveň. Doprajte sebe, či svojim blízkym to najlepšie na trhu v podobe smartfónu Huawei P60 Pro.

Pre tých, ktorí si potrpia na štýl

Každý z nás má v rodine niekoho, kto si potrpí na dizajn a len tak hocijaké chytré zariadenie by si nekúpil. Máloktoré zariadenia sú ale pekné a zároveň funkčné. Našťastie aj v tomto prípade máme tip na vhodný darček. Tým sú šikovné hodinky Huawei Watch GT 4, ktoré na prvý pohľad pôsobia ako klasické hodinky, ale vo vnútri ukrývajú množstvo šikovných športových a zdravotných funkcií. Dostupné sú v dvoch dizajnových variantoch a siedmich farebných prevedeniach. Každý používateľ si nájde to svoje, presne podľa svojho štýlu. Hodinky Huawei Watch GT 4 vynikajú predovšetkým svojou nadčasovosťou, vďaka čomu sa hodia k rôznym štýlom, osobnostiam či príležitostiam. Navyše si môže hodinky ďalej personalizovať, napríklad zmenou ciferníka. Na výber ich je z viac ako 25 000 a sú voľne dostupné v galérii. Watch GT 4 sú nielen štýlovým parťákom, ale aj osobným asistentom, ktorý stráži vaše zdravie 24 hodín denne a monitoruje všetky športové aktivity. Zozbierané údaje následne vyhodnocuje a poskytne odporúčania na zlepšenie.

Vybavte vianočné darčeky teraz za výhodné ceny

Hoci Vianoce nie sú len o darčekoch, potešiť svojich blízkych pod stromčekom chceme všetci. Aj preto si Huawei aj tento rok pripravil akčnú cenovú ponuku uvedených zariadení za mimoriadne výhodné ceny. Napríklad športové smart hodinky Watch 4 Pro aktuálne kúpite so zľavou až 100 eur. Model Watch 4 Pro Sport môže byť váš už za 499 eur, zatiaľ čo verziu Watch 4 Pro Elite kúpite za 599 eur. Štýlový smartfón Huawei P60 Pro môžete mať pod stromčekom za výnimočne zníženú cenu z pôvodných 1 199 eur teraz len za 999 eur.

K smart hodinkám Watch GT 4 teraz slúchadlá ako bonus

Najnovšie vlajkové smart hodinky Huawei Watch GT 4 možno dostať v cenovom rozmedzí od 249 eur do 399 eur (v závislosti od modelu), a navyše k nim teraz dostanete aj slúchadlá Huawei FreeBuds SE 2 v hodnote 49 eur ako bonus.

Kompletnú ponuku zľavnených produktov nájdete v tabuľke nižšie.

Produkt

Cena pred zľavou

Cena po zľave/ zvýhodnená ponuka

Mate 50 Pro