Stala sa mi ista vec. Pri beznom pouzivani PS-ka som zrazu spozoroval ze farby su akosi nevyraznejsie a bledsie. Ajked obrazok vyzera tak ako ma v programe Bridge Irfan aj winovskom prehliadaci. Iba fotosop ich zobrazuje nejako inak. Neviem o tom ze by som nieco prestavil, niekde som sa nevrtal ani nic podobne. Je to chyba a mam to resit reinstalom alebo som napr stlacil nejaky hotkey alebo nieco take? dakujem
PS ma na rozdiel od Irfanu a Exploreru Colormanagement, ciza vyuziva farebne profily, ak to mas zle nastavene, bude ti to zle ukazovat. Na Irfan a Win by som sa nespoliehal. Jedine program z CM moze spravne zobrazit fotografiu.
Skontroluj v Color Settings pracovny priestor RGB. Otvor si nejaku forku a len tak pre zaujimavost si prepinaj rozne profily, uvidis ako to vyrazne vpyva na zobrazenie. Ak nemas kalibrovany monitor, tak si to nastav na AdobeRGB.
Jej dakujem Karol tam bol problem. Ajked nechapem ako vznikol pretoze color managment som nikdy nemenil len som raz zapol psko a videl som rozdiel? Co sa mohlo stat ze sa to tak same od seba pomenilo?
Problem s farbami v PS-ku
Skontroluj v Color Settings pracovny priestor RGB. Otvor si nejaku forku a len tak pre zaujimavost si prepinaj rozne profily, uvidis ako to vyrazne vpyva na zobrazenie. Ak nemas kalibrovany monitor, tak si to nastav na AdobeRGB.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa