mam 15 rokov a som vášnivý fotograf.Vlastním foťák Canon s5is chcel by som však prejsť na zrkadlovku...keďže moc peňazí nemám čo by ste mi odporučili?či mam ešte počkať s kúpou?neviem...:)(možno by som bral aj second hned)ĎAKUEM
V Evereste mozno neplatia leasing noveho digilabu. Ked prides a povies, ze chces 20x30 ja ti poviem, ze to bude za 80,-, ty nato ze ale ved v evereste maju za 37,- tak ti nato poviem chod do everstu a zaplat si cestu do BA :D. Proste mi je jedno kolko to stoji tam, nikto odtial nepojde kvoli par fotkam do everestu. Pokial u nas niekto da taku cenu, comu neverim tak aby mi neodisiel zakaznik dam mu to ja za 40,-.
V Evereste mozno neplatia leasing noveho digilabu. Ked prides a povies, ze chces 20x30 ja ti poviem, ze to bude za 80,-, ty nato ze ale ved v evereste maju za 37,- tak ti nato poviem chod do everstu a zaplat si cestu do BA :D. Proste mi je jedno kolko to stoji tam, nikto odtial nepojde kvoli par fotkam do everestu. Pokial u nas niekto da taku cenu, comu neverim tak aby mi neodisiel zakaznik dam mu to ja za 40,-.
Duny, checkni si ich cennik a zistis, ze nemusis chodit do BA. Staci, ak im fotky uploadnes na FTP a oni ti ich po zhotoveni zaslu domov. Ci platia leasing, to neviem, ale je to asi jediny lab v BA, kde je obsluha naozaj ´foto-sialena´ :-D :-D :-D (v dobrom zmysle slova) Tlacia fotky na velmi vela vystav, preto je kvalita ich labu overena.
Duny, checkni si ich cennik a zistis, ze nemusis chodit do BA. Staci, ak im fotky uploadnes na FTP a oni ti ich po zhotoveni zaslu domov. Ci platia leasing, to neviem, ale je to asi jediny lab v BA, kde je obsluha naozaj ´foto-sialena´ :-D :-D :-D (v dobrom zmysle slova) Tlacia fotky na velmi vela vystav, preto je kvalita ich labu overena.
Ceny maju v pohode, ale vies ja byvam a robim v SNV. Tu fotky 20x30 robim jednemu chlapikovy co si foti garazove brany, ktore robi, inak skoro nic. Everest foto ich asi bude robit denne, tomu odpoveda aj cena. Ale aj napriek tomu, ze mame najvysie ceny v meste mame najviac roboty. Ja to neodflakujem, no a da sa so mnou aj dohodnut :). Everest vyskusam, dam si urobit nejake 30x45 a 40x60.
co mi odporucite....
http://www.everestfoto.sk/Cennik.aspx
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie