Fórum » O TECHNIKE

Piesok v objektíve

R0MAN
2012-09-22 21:26:42+02
Dobrý deň. Mám objektív Canon EF 70-200 L USM. Po dnešnom fotení som zistil že sa mi pravdepodobne dostali zrnká piesku pod zoomovací krúžok. Keď zoomujem začne to škŕkať. Prosím o radu ako to vyčistiť. Šošovky aj ostriaci krúžok sú v poriadku. Je treba zájsť do servisu, či sa to dá vyčistiť aj doma poprípade ako??

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-09-22 21:32:55+02
Urcite do servisu a dovtedy nepouzivat. Piesok finguje ako smirgel, pri pouzivani moze narobit vela skody. Miesto vycistenia sa budu musiet menit aj nahradne diely.

R0MAN
2012-09-22 21:36:40+02
Objektív je ešte v záruke. Mám teda zájsť do Pro laiky?

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-09-22 21:57:18+02
príspevok od: R0MAN
Objektív je ešte v záruke. Mám teda zájsť do Pro laiky?
Na to sa zaruka nevztahuje. Uvedena firma je jediny autorizovany servis v SK. Je len na tebe, komu objektiv zveris, ci im, neznackovemu servisu alebo to napr. das do zahranicneho autorizovaneho servisu (Veden, Praha).

R0MAN
2012-09-22 22:17:28+02
príspevok od: Karol Srnec
Na to sa zaruka nevztahuje. Uvedena firma je jediny autorizovany servis v SK. Je len na tebe, komu objektiv zveris, ci im, neznackovemu servisu alebo to napr. das do zahranicneho autorizovaneho servisu (Veden, Praha).
Ok, ďakujem. Viem, že sa na to záruka nevzťahuje, ale zaujíma ma, či po oprave v autorizovanom stredisku bude záruka pokračovať, alebo padá. Na internete som našiel AWH Servis v Prahe ( https://www.canon.cz/Support/Consumer_Products/services_locator/index.aspx ). Aký je váš názor naň?

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-09-22 22:31:37+02
príspevok od: R0MAN
Ok, ďakujem. Viem, že sa na to záruka nevzťahuje, ale zaujíma ma, či po oprave v autorizovanom stredisku bude záruka pokračovať, alebo padá. Na internete som našiel AWH Servis v Prahe ( https://www.canon.cz/Support/Consumer_Products/services_locator/index.aspx ). Aký je váš názor naň?
Zaruka by mall platit nadalej. S AWH nemam skusenosti, kedze som roky pracoval v PL, ine servisy som nevyhladaval. Naviac mam Nikon.

R0MAN
2012-09-22 22:36:33+02
príspevok od: Karol Srnec
Zaruka by mall platit nadalej. S AWH nemam skusenosti, kedze som roky pracoval v PL, ine servisy som nevyhladaval. Naviac mam Nikon.
Ok, Ďakujem za radu....pravdepodobne skúsim tú PRO Laiku.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()