Napada ma len jedna vec, pouzivas grip MB-D200? Ak ano, v menu je moznost nastavenia baterii v gripe. Pozeral som kompletne menu D200 a nic ine som tam nenasiel.
Karol> dakujem ale grip nepouzivam. bateria je priamo v tele.Nemoze to byt tym ze bateria je starsia?
Quintes> dakujem za zmysluplnu radu... ozaj mi pomohla
Alank0-> skus inu baterku
Najskor som myslel ze to bude ´dead battery syndrome´ ktorym trpia aj D200 aj D80 ale v symptomoch tohto syndromu je ze indikator ma blikat;-))
Nezasvieti sa ani ked bateria je uplne v tesne pred vybitim???
Niekde v manuale je tusim volba na prekontrolovanie celeho stavoveho displeja, skus to.(zasvietia ti vsetky udaje naraz a budes vediet ci neni problem v tej miniledke ci co to je...)
Aj v hladaciku by sa ti pred vybitim mala rozsvietit taka mala ikonka poloprazdnej baterie, je tam?? Inak ma napada len servis...
mne semo tamo baterka tiež zblbne na D200, niekedy je uplne nabitá a ukáže 0%, vyberiem, dám znova dnu a je to OK, občas ho to chití takéto ´raple´ neviem čím to je,firmware mám od výroby, niekedy ukazuje stav baterky hala bala, vybratie väčšinou pomôže. tiež by som rád vedel ´what the hell is going on´...
Nikon D200 nezobrazuje indikator baterie
Quintes> dakujem za zmysluplnu radu... ozaj mi pomohla
Najskor som myslel ze to bude ´dead battery syndrome´ ktorym trpia aj D200 aj D80 ale v symptomoch tohto syndromu je ze indikator ma blikat;-))
Nezasvieti sa ani ked bateria je uplne v tesne pred vybitim???
Niekde v manuale je tusim volba na prekontrolovanie celeho stavoveho displeja, skus to.(zasvietia ti vsetky udaje naraz a budes vediet ci neni problem v tej miniledke ci co to je...)
Aj v hladaciku by sa ti pred vybitim mala rozsvietit taka mala ikonka poloprazdnej baterie, je tam?? Inak ma napada len servis...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa