zdravim vas, aky polarizacny filter by ste mi prosim odporucili na nikon d80, aky ma vlastne priemer setovy objektiv nikkor 18-135, ja neviem ktore cislo mam brat do uvahy ci priemer skla alebo aj plastu. a kde by som kupil najlacnejsie? velmi pekne dakujem!
priemer filtra mas napisany v predu na objektive ako grecke pismeno Fi (preciarknute o) XX mm, pre Nikon 18-135 by to malo byt 67mm. Co sa tyka toho aky filter vybrat, kruhovy polarizacny s antireflexnou upravou. Najlacnejsie je asi HAMA HTMC a najlepsie je asi B+W MRC Kaesermann.
ona ani nie je tak nezmyselna ako ucelova nakolko som svoj fotak nemal asi mesiac v ruke a na druhej strane sa mi akosi nechce to hladat na nete ked mam pravdu povedat,a myslel som ze niekto kto sa do toho vyzna lepsie tak mi s tym pomoze spontannejsie a odbornejsie, tak som to vlastne myslel, a dik za rady
ona ani nie je tak nezmyselna ako ucelova nakolko som svoj fotak nemal asi mesiac v ruke a na druhej strane sa mi akosi nechce to hladat na nete ked mam pravdu povedat,a myslel som ze niekto kto sa do toho vyzna lepsie tak mi s tym pomoze spontannejsie a odbornejsie, tak som to vlastne myslel, a dik za rady
a? ja mám zrkadlovku tiež asi 6 týždňov...ale ako sám píšeš, nechcelo sa ti hľadať...lenže keď tu bude každý pohodlný, toto fórum stratí zmysel - budú tu samé nové témy s tými istými otázkami...
mano7, mam doma jeden B+W MRC nevyuzity. ak ti nevadi, ze je z druhej ruky, tak sa mi ozvi, dam ti ho za 1500Sk. nepouzival som ho asi rok.
Chlapci ja sa tu dnes bavím ako na kolotočoch.....
Počúvaj mano da sa to odmerat aj posuvným merítkom Tzv. šublerou...
Len merajpresne s presnostou na 1 mm
:} nie vazne chalani dakujem za rady, mozno som mal pockat ked dojdem domov a odmeram si to ale napadlo ma ze sa spytam, to ako ked sa spytas ze ako hrala bystrica zo skalicou kamosa nejakeho, aj napriek tomu si to moyes kuknut na teletexte. a na druhej strane nikoho nenutim aby odpovedal na otazky na ktore sa mu odpovedat nechce.
POLARIZACNY FILTER NA D80-KU
http://prolaika.inshop.sk/inshop/objektivy-a-prislusenstvo/nikon/nikon-af-s-18-135-3-5-5-6g-dx.html
vôbec to nie je ťažké, stačí len pohnúť trochu rozumom a vyhneš sa atakovaniu tvojeje osoby kvôli nezmyselnosti tejto otázky...
Počúvaj mano da sa to odmerat aj posuvným merítkom Tzv. šublerou...
Len merajpresne s presnostou na 1 mm
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa