Cavte. Prosim Vas pordadte kde hladat brasnu pre priatelku. Chcel by som jej na vianoce kupit nejaku peknu brasnu na Canona 450D. Zial na slovenskych shopoch som nic extra nenasiel a nepodarilo sa mi ani na google :( tak ak by niekto z vas vedel o nejakych vyrobcoch co robia trosku ine designy ako vsetci, tak prosim poradte. Viem napriklad ze Dakine robi pekne, ale su to iba ruksaky- nie brasne :(
najlepsie ist do kamenneho obchodu. Ani topanky si nekupujem cez web, dobre je si to odskusat a ohmatat. Ina vec je ked kolega ma brasnu a mal som ju v ruke s tym ze viem ze mi vyhovuje. Vtedy si viem predstavit kupovat to cez web. Ale kym nemas model nazivo odskusany, tak radsej navstiv predajnu. Aj ja som, doniesol som na predajnu vsetko co som tam chcel vpratat a podla toho som si vybral. Inac priatelky ocenuju vacsinou brasne-kabelky inych znaciek, napr. KelvinK,DolceG, Guci alebo Swarowski. To uvidis aku urobis radost.. ;)
najlepsie ist do kamenneho obchodu. Ani topanky si nekupujem cez web, dobre je si to odskusat a ohmatat. Ina vec je ked kolega ma brasnu a mal som ju v ruke s tym ze viem ze mi vyhovuje. Vtedy si viem predstavit kupovat to cez web. Ale kym nemas model nazivo odskusany, tak radsej navstiv predajnu. Aj ja som, doniesol som na predajnu vsetko co som tam chcel vpratat a podla toho som si vybral. Inac priatelky ocenuju vacsinou brasne-kabelky inych znaciek, napr. KelvinK,DolceG, Guci alebo Swarowski. To uvidis aku urobis radost.. ;)
Tak tak .. a tie NAJ priateľky oceňujú ešte viac ak to riešiš niečím ako: Tu máš platinovú kredits kard a vyber si čo sa Ti páči .. Tak môžež ľahko prísť aj k úrazu, ako je prerod priateľky do stavu wife! :-)
Ked k nam pridu do obchodu dievcata, castokrat si vyberaju brasnu od znacky Crumpler, pretoze sa menej podobaju na fotograficku brasnu, su aj v uletenejsich farbach, proste ´elegans´.
dakujem za odpovede ;) mne je jasne ze je lepsie kupovat priamo v obchode... lenze tam maju vzdy tie iste znacky...
Tie Crumpler som u vas na webe pozeral, ale to som si nie uplne isty. Asi sa u vas zastavim a pozriem aj na tie National Geographic. Tazko je to s babami :((( ale hlavne je malo moznosti :(
dakujem este raz za rady... chcem sa ta este opytat Karol, ci nahodou nechystate predavat aj radu Pretty Bella 3000 od Crumpleru do vianoc? :)))
Kúp si to cez internet a basta.
Čo som si ja ohmatal v klasickom obchode sa mi nepáčilo. Ani od Crumpleru.
Nakoniec som kúpil cez internet aj preto lebo v európe daný podel nemali, resp. nerobil sa pre európu. Nakoniec ma to i s expresnou poštou vyšlo lacnejšie ako podobné veľký ekvivalent tej istej značky tu na slovensku (či už v internetovom obchode alebo kamennom).
A či som skojný? NESMIERNE!
Brasna pre priatelku
Tie Crumpler som u vas na webe pozeral, ale to som si nie uplne isty. Asi sa u vas zastavim a pozriem aj na tie National Geographic. Tazko je to s babami :((( ale hlavne je malo moznosti :(
Čo som si ja ohmatal v klasickom obchode sa mi nepáčilo. Ani od Crumpleru.
Nakoniec som kúpil cez internet aj preto lebo v európe daný podel nemali, resp. nerobil sa pre európu. Nakoniec ma to i s expresnou poštou vyšlo lacnejšie ako podobné veľký ekvivalent tej istej značky tu na slovensku (či už v internetovom obchode alebo kamennom).
A či som skojný? NESMIERNE!
tak nakoniec existuje aj pre zeny nieco :D
martin a co si to kupoval? :) daj inspiraciu pre mna ;)
Ja Crumpler Wickey&Cox
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa