Fórum » O TECHNIKE

Brasna pre priatelku

miloshaaa
2008-10-31 17:18:27+01
Cavte. Prosim Vas pordadte kde hladat brasnu pre priatelku. Chcel by som jej na vianoce kupit nejaku peknu brasnu na Canona 450D. Zial na slovenskych shopoch som nic extra nenasiel a nepodarilo sa mi ani na google :( tak ak by niekto z vas vedel o nejakych vyrobcoch co robia trosku ine designy ako vsetci, tak prosim poradte. Viem napriklad ze Dakine robi pekne, ale su to iba ruksaky- nie brasne :(

slavmiro
2008-10-31 18:37:14+01
najlepsie ist do kamenneho obchodu. Ani topanky si nekupujem cez web, dobre je si to odskusat a ohmatat. Ina vec je ked kolega ma brasnu a mal som ju v ruke s tym ze viem ze mi vyhovuje. Vtedy si viem predstavit kupovat to cez web. Ale kym nemas model nazivo odskusany, tak radsej navstiv predajnu. Aj ja som, doniesol som na predajnu vsetko co som tam chcel vpratat a podla toho som si vybral. Inac priatelky ocenuju vacsinou brasne-kabelky inych znaciek, napr. KelvinK,DolceG, Guci alebo Swarowski. To uvidis aku urobis radost.. ;)

2008-10-31 18:42:32+01
príspevok od: slavmiro
najlepsie ist do kamenneho obchodu. Ani topanky si nekupujem cez web, dobre je si to odskusat a ohmatat. Ina vec je ked kolega ma brasnu a mal som ju v ruke s tym ze viem ze mi vyhovuje. Vtedy si viem predstavit kupovat to cez web. Ale kym nemas model nazivo odskusany, tak radsej navstiv predajnu. Aj ja som, doniesol som na predajnu vsetko co som tam chcel vpratat a podla toho som si vybral. Inac priatelky ocenuju vacsinou brasne-kabelky inych znaciek, napr. KelvinK,DolceG, Guci alebo Swarowski. To uvidis aku urobis radost.. ;)
Tak tak .. a tie NAJ priateľky oceňujú ešte viac ak to riešiš niečím ako: Tu máš platinovú kredits kard a vyber si čo sa Ti páči .. Tak môžež ľahko prísť aj k úrazu, ako je prerod priateľky do stavu wife! :-)

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2008-10-31 19:22:25+01
Ked k nam pridu do obchodu dievcata, castokrat si vyberaju brasnu od znacky Crumpler, pretoze sa menej podobaju na fotograficku brasnu, su aj v uletenejsich farbach, proste ´elegans´.

miloshaaa
2008-10-31 21:33:23+01
dakujem za odpovede ;) mne je jasne ze je lepsie kupovat priamo v obchode... lenze tam maju vzdy tie iste znacky...

Tie Crumpler som u vas na webe pozeral, ale to som si nie uplne isty. Asi sa u vas zastavim a pozriem aj na tie National Geographic. Tazko je to s babami :((( ale hlavne je malo moznosti :(

dmedia
2008-11-01 16:29:42+01
Pozri si Fomei novu radu v safari farbach, celkom pekne, aj od Vanguardu su take coby mohli zaujat.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2008-11-01 19:06:01+01
príspevok od: dmedia
Pozri si Fomei novu radu v safari farbach, celkom pekne, aj od Vanguardu su take coby mohli zaujat.
Fomei sa nam prilis neosvedcili, trcia z nich nitky, kvalita je priemerna ak nie podpriemerna.

miloshaaa
2008-11-03 10:14:24+01
príspevok od: Karol Srnec
Fomei sa nam prilis neosvedcili, trcia z nich nitky, kvalita je priemerna ak nie podpriemerna.
dakujem este raz za rady... chcem sa ta este opytat Karol, ci nahodou nechystate predavat aj radu Pretty Bella 3000 od Crumpleru do vianoc? :)))

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2008-11-03 10:25:43+01
príspevok od: miloshaaa
dakujem este raz za rady... chcem sa ta este opytat Karol, ci nahodou nechystate predavat aj radu Pretty Bella 3000 od Crumpleru do vianoc? :)))
Skor nie, ako ano.

martin.haburaj
2008-11-03 11:21:11+01
príspevok od: miloshaaa
Kúp si to cez internet a basta.

Čo som si ja ohmatal v klasickom obchode sa mi nepáčilo. Ani od Crumpleru.
Nakoniec som kúpil cez internet aj preto lebo v európe daný podel nemali, resp. nerobil sa pre európu. Nakoniec ma to i s expresnou poštou vyšlo lacnejšie ako podobné veľký ekvivalent tej istej značky tu na slovensku (či už v internetovom obchode alebo kamennom).
A či som skojný? NESMIERNE!

miloshaaa
2008-11-03 12:19:31+01
hej hej ...uz to mam objednane cez net :)

tak nakoniec existuje aj pre zeny nieco :D

martin a co si to kupoval? :) daj inspiraciu pre mna ;)

martin.haburaj
2008-11-03 12:30:52+01
A čo si vybral ty?

Ja Crumpler Wickey&Cox

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()