dobry den, chcel by som vediet, ci fotoaparat PANASONIC Lumix DMC-FZ28 ma ceske menu? pretoze na internetovych predajniach uvadzaju iba sest jazykov Francúzsky, anglicky, nemecky, japonsky, španielsky,
taliansky. kedze moj znamy si ho kupil v normalnom obchode cize drahsi. on tam ma na vyber 15 jazykov.je to mozne?niesu urcene na iny trh ako slovensky alebo iba odpisuju chyby z inych stranok a vobec o tom nemaju prehlad? za odp. dakujem
Si laik co sa tyka fotenia a nie anglictiny no nie? Mas tam obrazky ku vsetkemu myslim, a ked uz by, tak snad na tych par vyrazov si uz otvoris slovnik, a tych par vyrazov si uz snad aj zapametas..
Si laik co sa tyka fotenia a nie anglictiny no nie? Mas tam obrazky ku vsetkemu myslim, a ked uz by, tak snad na tych par vyrazov si uz otvoris slovnik, a tych par vyrazov si uz snad aj zapametas..
moja otazka znela uplne inak, co ty tu riesis, ked chces urazat, alebo ponizovat tak mi tu nepis, ja som chcel radu a nie chujoviny?
neurazam sa len som chcel serioznu odpoved od cloveka ktori sa do toho vyzna a nie hlupe reci, jasne ze sa ten fotak naucim ovladat len mi nejde do hlavy ze na internete uvdzaju iba 6 jazykov a moj kamos ma 15. nejak tomu nerozumiem a ked som kontaktoval predajcu na megafo.sk tak mi najprv povedali ze to ceske menu ma a neskor mi pisali mail ze to ceske menu nema.
ceske menu lumix dmc fz28
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa