Fórum » O TECHNIKE

servic pre nikon

tiguan
2008-11-13 09:08:06+01
zdravím ! už to tu určite bolo , ale aj tak by som poprosil kontakt na ozaj spolahlivý servis . ďakujem

Floyd
2008-11-13 09:38:58+01
GSMobile service. Kedysi boli oproti Prolaike. V 01/2008 sa presťahovali. Toto je na nich link.
http://service.gsmobile.com/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=58&lang=cz

Inak moja osobná skúsenosť. Prístup mizerný!!! Mal som pocit, že ich obťažujem. Pani, ktorá odo mňa prebrala prístroj a pritom jej vypadla batéria na zem, povedala len, ´hop!´. Nemám vo zvyku písať vulgarizmy, ale teraz to inak nejde - bola to piča - a mal som jej to povedať! Btw. pred dvoma dňami som im napísal e-mail, chcel som dajakú info, doteraz sa neobťažovali odpovedať! Skúsim tam zavolať, možno len preto, aby som... Ale to je jedno. Chcel si kontakt na spoľahlivý servis?! Asi som Ti ho neposkytol. Ale práve tento GSMobile service rieši, ´Sběr servisních zakázak Nikon pro Slovensko´, pozri http://www.europe-nikon.com/footer/cs_CZ/footer/broad/contacts.html. Inak oni to vlastne len posielajú do Prahy a tam to riešia. Aj to, kua, priniesol som prístroj v originál krabice, aby bol chránený a oni povedali, že krabicu nechcú, zabalili to do nejakej ´sevitky´ a ja som sa len prežehnal. Takže je jasné, že ak budem vedieť o inom servise na Nikon, tak ich kašlem! Nuž ale, možno sa to za ten čas od kedy som mal túto skúsenosť zmenilo. Som presvedčený, že ´je to o ľuďoch´, to aký je prístup a spokojnosť, resp. nespokojnosť zákazníka! Ja si na to jednoducho potrpím, ale aj v opačnom garde!!! Ja tiež predávam a je napr. pre mňa neprijateľné prijať peniaze od zákazníka a nepoďakovať sa mu za to a nielen za prachy, ale že prišiel, že mi dal vlastne časť mojej výplaty. Odnesiem tovar až do auta a nemusel by som, usmejem sa, aj keď mi je trebárs na p...u, pozdravím... Prosto elementárne zásady slušného správania sa. Ale to už píšem o inom. Prepáčte, nechal som sa uniesť.

Pekný deň prajem.

SL 2
2008-11-13 09:42:37+01
http://www.nikon.cz/footer/cs_CZ/footer/broad/contacts.html

2008-11-13 09:50:19+01
´ozaj spolahlivy´ :-D :-D :-D
mas 2 servisy - oficialny v Prahe, kde ti plati nasa zaruka (ak je), alebo vo Viedni, kde ti plati len EU/WW zaruka. ten vo Viedni je vraj lepsi.

dmedia
2008-11-13 12:42:04+01
V prvom rade je podstatne ci mas stroj v zaruke, alebo nie. Ked ano tak Praha, najlepsie poslat po niekom, alebo zaniest osobne, pripadne dobre zabalit a poslat cez dpd apod. Ked pozarucny, tak by som sa zariadil podla typu zavady. Riesil som uz par veci, napr. zaseknuty zoom objektivu, mastna clona a pod. , po zaruke spolahlivo urobil clovek v servise na Slovensku a nemusel som ist do Prahy s tym, ked uz ide o original diely, tak to uz je ina vec, to by som siel do Prahy, mam tiez jednu nemilu skusenost-za vycistenie tlacidla spuste na F4 pytal slovak v nemenovanom servise v Bratislave 3000sk, v Prahe som to mal za 750 CZK za den urobene, deko rozdiel a funguje dodnes.

Floyd
2008-11-13 13:47:36+01
príspevok od: dmedia
V prvom rade je podstatne ci mas stroj v zaruke, alebo nie. Ked ano tak Praha, najlepsie poslat po niekom, alebo zaniest osobne, pripadne dobre zabalit a poslat cez dpd apod. Ked pozarucny, tak by som sa zariadil podla typu zavady. Riesil som uz par veci, napr. zaseknuty zoom objektivu, mastna clona a pod. , po zaruke spolahlivo urobil clovek v servise na Slovensku a nemusel som ist do Prahy s tym, ked uz ide o original diely, tak to uz je ina vec, to by som siel do Prahy, mam tiez jednu nemilu skusenost-za vycistenie tlacidla spuste na F4 pytal slovak v nemenovanom servise v Bratislave 3000sk, v Prahe som to mal za 750 CZK za den urobene, deko rozdiel a funguje dodnes.
Prepáč, ale ja by som ten ´nemenovaný´ servis, menoval!!! Nech vieme.

dmedia
2008-11-13 14:13:56+01
Nemenoval som zamerne, lebo to bolo uz skor, a medzitym sa pomenili ludia. Zase tie nikony co som mal a mam, sa az tak nekazia vacsinou to boli made in japan, dnes je uz ina situacia, made in azia - to potom aj tak vyzera s kvalitou, ale zatial sa drzia celkom dobre.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()