Fórum » O TECHNIKE

Kompakt... aky?

BurGi
BurGi 2008-11-13 17:59:59+01
No cital som tu nieco... ale tazsko sa vybera pravdu povediac sa mi to ani nechce citat... Napiste mi pls aky kompakt sa oplati kupit... do 5 - 6 tisic a moze byt aj lacnejsi. Kamoska chce kupit, ale co sa tyka kompaktov, tak to fakt neviem. Neviem ani aku znacku, aj ked si myslim, ze naj su Lumix, Canon, Nikon, Olympus... ale necham si poradit. A co s tym bude fotit? Rodinne foto, nejaka ta dovolenka a tak... Takze prosim o radu :) Dakujem vam vopred.

javelin
2008-11-15 17:43:41+01
príspevok od: BurGi
Kto sa vnuceje...? stves ma! mne slo o to, ze pises do temy, reagujes na kraviny, ktore nikoho nezaujimaju, mne je u prdele co si kde fotil a s cim... Slusne som sa pytal na nieco a ak tomu nemas co povedat tak tu pls nepis! dufam, ze si to uz pochopil
No teraz som sa už zlakol.....nezbiješ ma ???? bojim , bojim.... asi nezaspím (od smiechu).....tak ty dúfaš že som pochopil a nebodaj ta štvem.....hm hm ....tak dobre ja už si dám pozor......PS. píšem vždy to čo chcem,kedy chcem,ako chcem a ty na tom nič nezmeníš aj ked vyrastieš.....Blue Skies Amígo....

BurGi
2008-11-15 20:10:13+01
hahaha... vtipne, je smutne, ze sa robis taky frajer tu na fore... od teraz uz nebudem komentovat tie tvoje vyplody, niekedy vies poradit a je to fajn a inokedy si, sry, ale debil...

javelin
2008-11-16 09:30:28+01
príspevok od: BurGi
hahaha... vtipne, je smutne, ze sa robis taky frajer tu na fore... od teraz uz nebudem komentovat tie tvoje vyplody, niekedy vies poradit a je to fajn a inokedy si, sry, ale debil...
Chod už do riti....:))), prestalo ma to baviť....

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()