Kedze to este nik nezalozil a ephoto.sk team nezareagoval promptne, zareagujem ja:
24.5Mpix FF (asi Sony senzor)
ISO 100-1600 (s Lo a Hi boostom 50-6400)
5fps FF/ 7fps DX
telo D3
cize Nikon prisiel so studiovym profitelom a D3 zostane v zostave ako sportovy/reportazny nastroj. hmmm... som sa tak tesil na D3x ISO 25600 a ludi, ktori predavaju svoje niekolko mesacne D3 hlboko pod cenu :( asi mi bude musiet este chvilu stacit D700.
Proste ked najlacnejsie sa da kupit D3 za 2500Ł, tak nemoze v jednom obchode na svete stat o 1/3 menej! Z tych cudzojazycnych prispevkov aj pri znalosti dvoch slov z AJ a NJ je jasne, ze su to podvodnici.
Ak nerozumies anglictine, preco si potom chces kupovat tovar cez internet od nejakeho podvodnika v anglicku? Linku na anglicky obchod si poslal ty.
No poslal som ho síce ja, ale kupovať nejdem, iba mi to prišlo dosť zaujímavé ako som sa tak potĺkal netom, tak som to sem posunul. A myslím si, že niekomu ´vyčítať´ neznalosť cudzieho jazyka je trochu blbé. Narodil som sa v čase, keď to nebolo podstatné a dnes už ani tak potrebné.
Noé tesim sa na ten fotak, do studia sa moze hodit, s prvotriednou optikou to moze byt velmi slusne a zaroven aj moznost kto uprednostnuje NIkon splnat podmienky agentur, kde je 20 Mpx podmienkou na spolupracu. Dobra sprava, uvidime, ci aj cena nepojde trosku dole alebo nebude light verzia D800. Inac D700 a D3 je uplne maly rozdiel, dokonca v niektorych recenziach je par parametrov a dynamicky rozsah D700 lepsi. Ked niekto najdet slusnu recenziu na D3x, nevahajte a vrazte to sem.
Nikon D3x
http://www.translate.google.com/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie