Ma tu niekto skusenosti s objektivmi Lensbabies?Dajake fotky na ukazku?? Tie reklamne fotky som uz videl chcel by som skor vidiet fotky s tymto objektivom od dajakeho uzivatela.
konečne téma pre mňa :-)
neviem či ešte mám v galérii jednu fotku s týmto objektívom. Osobne tento objektív vlastním, ale jedná sa o prvú verziu, lensbaby 1. Ešte daj nejaké otázky :-)
konečne téma pre mňa :-)
neviem či ešte mám v galérii jednu fotku s týmto objektívom. Osobne tento objektív vlastním, ale jedná sa o prvú verziu, lensbaby 1. Ešte daj nejaké otázky :-)
Tak urcite :-D Pozeram ze ta fotka je z PN ja som priamo z PN :-D.
Ako si spokojny s objektivom?Mas aj dajake ine fotky??
Okrem fotky s nazvom pristav je tem este jedna fotka s nazvom co si vezmem, fotena lensbaby. mam este nejake fotky, ale doma na pc, teray som len cez mob.
A ja ze ktory autor tu ma piestanske fotky :)
Okrem fotky s nazvom pristav je tem este jedna fotka s nazvom co si vezmem, fotena lensbaby. mam este nejake fotky, ale doma na pc, teray som len cez mob.
A ty si odkial? Rozmyslal si ze by sisi kupil ten novsi 3G?
ja? Veď to mám v profile, z ke :-) ale v pn mám kočku, tak tu trávievam voľné chvíle :-)
pôvodne som chcel kúpiť lensbaby 2, ale chcel som ušetriť 2tisícky a to bola chyba, pretože jednotka nemá antireflexnú úpravu a má len jednu šošovku. Do 3g by som nešiel, to skrutkovanie je podľa mňa zbytočné, obmedzovalo by ma to. Jedine že si dáš aparát na statív a fotíš štúdiovo napr plechovku piva :-)
pozri si martinadankova.com tam máš portréty fotené lensbaby
ja? Veď to mám v profile, z ke :-) ale v pn mám kočku, tak tu trávievam voľné chvíle :-)
pôvodne som chcel kúpiť lensbaby 2, ale chcel som ušetriť 2tisícky a to bola chyba, pretože jednotka nemá antireflexnú úpravu a má len jednu šošovku. Do 3g by som nešiel, to skrutkovanie je podľa mňa zbytočné, obmedzovalo by ma to. Jedine že si dáš aparát na statív a fotíš štúdiovo napr plechovku piva :-)
Dik mrknem sa na to ...No praveze som pozeral to 3G a nie je to take zle ako to vyzera...
novy lensbaby composer je super, len momentalne mam priority na ine objektivy... jedneho dna bude moj aj vymennymi cockami. skoda, ze ho nerobia ´sirsi´, mam slabost pre 24mm :-D :-D :-D
Neviem, ako LensBaby, ale ja sa prave ucim robit s TS-E a objektivom a v hladaciku je dost problem vidiet rovinu zaostrenia (trafit ju kam potrebujem). Chcelo by to fullframe. S LiveView na stative je to celkom v pohode, len v tejto zime ma to von so stativom velmi nelaka:-(
Neviem, ako LensBaby, ale ja sa prave ucim robit s TS-E a objektivom a v hladaciku je dost problem vidiet rovinu zaostrenia (trafit ju kam potrebujem). Chcelo by to fullframe. S LiveView na stative je to celkom v pohode, len v tejto zime ma to von so stativom velmi nelaka:-(
nedalo mi to nepozriet tu stranku, noo .. vyborne, skutocne umenie. Vidi sa malokedy. Klobuk dole. Ozaj, aku vyhodu maju lensbaby? Toto je vcelku zaujmava tema, nikdy som zial z mojho okolia taktu techniku nevidel. poucite ma trochu?
Keď nasadím na DSLR flašku od piva a zmenším na 600x400pix, tak to bude pozerateľné. Čo by mňa naozaj zaujímalo - skúšal niekto foto robenu s Lensbejby vyvolat A3 alebo aspon A4? Je to pozerateľné takto?
Lensbabies
Ako si spokojny s objektivom?Mas aj dajake ine fotky??
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa