Uz sa vyprdni na ten kompakt, okrem krajinky za pekneho pocasia a akotakeho makra s tym nic poriadne nenafotis. Zakladas tu same nove temy, ale nemas ani zakladnu techniku na fotenie. Staci ojazdena zrkadlovka za 6000,- zo sekaca alebo aspon narocnejsi kompakt s manualnym nastavenim alebo ultrazoom. Toto daruj nejakemu decku. S tymto dobre nafoti len dobry fotograf, ktory to ma v oku ale aj ten bude velmi obmedzeny vyberom zanru.
Tak prepac zalozil som temy dve... A musim pockat na vyplatu aby som si mohol kupit zrkadlovku... coz je desiateho.... Canon PowerShot S5 IS urcite lepsie nez to co mam teraz a kazdy s niecim zaciname..... aj tym co mam teraz sa daju robit fotky dobre.....p.s prepacte ze vas tu otravujem......
Tak prepac zalozil som temy dve... A musim pockat na vyplatu aby som si mohol kupit zrkadlovku... coz je desiateho.... Canon PowerShot S5 IS urcite lepsie nez to co mam teraz a kazdy s niecim zaciname..... aj tym co mam teraz sa daju robit fotky dobre.....p.s prepacte ze vas tu otravujem......
Neotravuješ....enem pretekáš so Škodovkou medzi F1 ....a preto to dostavaš pocítit.....Neponáhlaj s kúpou radšej viac pošetri, prečitaj si tu nejaké recenzie je tu toho habakuk , poguugli a Canon PowerShot S5 IS nekupuj nie je to zrkadlovka a ak sa chceš foteniu solidne venovat ,časom ta bude obmedzovat a to brutálne....
Hlavne prosím ta nezakladaj vlákno že aku zrkadlovku do 10000, lebo ich tu je miliarda....popozeraj v sekcii technika...su tam vlákna ´som začiatočnik poradte´ a podobne OK....
Videl som to nazivo, fakt zvlada 60 obr./s. v rozliseni 6MPx.
jasne jasne, ja teraz trochu fotim aj na otcovu staru prakticu a na nej sa da tiez nastavit 1/60, teda ze to odfoti za 1 sekundu 60 obrazkov... akurat, a to sa chcem spytat, lebo viem ze si na fotenie a vecicky okolo naozaj odbornik, ze kde by som zohnal taky film na ktorom by som tych 1/60 mohol vyskusat - lebo normalne som nevidel viac ako 36 obrazkov v jednom filme... moc dik za pomoc. (rozmyslal som ci zalozit aj extra vlakno v diskusii, ale nakoniec som to pichol sem...)
Predstaf si, ze boli zadne kazety na metraz, napr. pre Nikony, tam si urobil viaz nez 36 fotiek.
Raz som na maojej praktike robil uz 40-tu fotku, no a prisel som na to, ze mam zle zalozeny koniec filmu. :-)
o kazetkach viem, teda teoreticky... len som to nechcel komplikovat :)) hm, no to muslea byt zloba najma ked zrovna ten 40ty zaber bol neopakovatelne skvely... :))
o kazetkach viem, teda teoreticky... len som to nechcel komplikovat :)) hm, no to muslea byt zloba najma ked zrovna ten 40ty zaber bol neopakovatelne skvely... :))
To som bol este chudoby a mlady. Z frajekou sme isli drahou lanovkou na Chopok, z Chopku k plesu, naspat na Chopok a tam som to zistil.
tych 60 myslia asi uplne vazne...a je aj lacnejsi model ktoy zvladne len 40...ale pochybujem o kvalite...skor mi to pride ako dalsi merketingovy tah typu 10mpix na 4 tisicovom fotaku ;-)
CASIO EXILIM EX-Z9
zdrawim, surne potrebujem predať zrkadlovku Nikon D40X + objektiv Nikkor18-55mm + 2GB karta + original brašna nikon. 100%stav, papiere, ešte aj zaruka, pište volajte určite sa dohodneme
Cena: 10000
:))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Raz som na maojej praktike robil uz 40-tu fotku, no a prisel som na to, ze mam zle zalozeny koniec filmu. :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa