Zdravím plánujem si kúpiť nikon D80 zaújímalo by ma či sa oplatí kúpiť aj z druhej ruky?? a za koľko je dobrá cena? a aké s ním máte skúsenosti? a neviem sa rozhodúť pre objetkív
Za odpovede vopred ďakujem
hm, ako pise afkaa.i, nie je to mozne... ale hlavne naco by ti to bolo?? mam D80 a nad tymto som sa nikdy nezamyslal, je to v poho fotak, pre zaciatocnika uplne super... (teda ak je za rozumnu cenu...)
hm, ako pise afkaa.i, nie je to mozne... ale hlavne naco by ti to bolo?? mam D80 a nad tymto som sa nikdy nezamyslal, je to v poho fotak, pre zaciatocnika uplne super... (teda ak je za rozumnu cenu...)
neviem jednoducho ma to napadlo nič iné za tým nie. ja som nepovedal že som s ním nie spokojný
...olympusy to tuším dokážu.....zo 4:3 dokážeš prepnúť na 3:2....z už bez tak solídne orezaného formátu (kôli fourthird a crop 2) dosiahneš ešte viac orezané:))...
Potreboval by som poradiť V utorok odchádzam na 2týždne do USA. Je tam iný prúd, ako ste tam riešili dobíjanie batérií? Konkrétne nikon D80. Vedel by mi niekto poprípade na túto dobu požičať batérie?
Za odpovede vám vopred ďakujem.
Myslim ze take nieco kupis aj tam, ale radsej by som to zaobstaral uz na sk :-)
Myslim ze to byva balene napr. aj pri telefonoch Blackberry, alebo kompoch DELL
ine napatie (nie prud :-)) ta trapit nemusi. Nabijacka si s tym poradi. Len potrebujes adapter kvoli inym zasuvkam. Vid predosly prispevok. Bezne dostat v elektropredajniach aj na SK, prip. na letisku.
ine napatie (nie prud :-)) ta trapit nemusi. Nabijacka si s tym poradi. Len potrebujes adapter kvoli inym zasuvkam. Vid predosly prispevok. Bezne dostat v elektropredajniach aj na SK, prip. na letisku.
nikon D 80
... po registracii
Za odpovede vám vopred ďakujem.
Myslim ze take nieco kupis aj tam, ale radsej by som to zaobstaral uz na sk :-)
Myslim ze to byva balene napr. aj pri telefonoch Blackberry, alebo kompoch DELL
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa