Chcem sa spytat ako ju mam nabijat. Mam ju novu, cize ju mam vybit uplne a az potom uplne nabit alebo je to jedno? A aj vseobecne, mam ju nabijat vzdy ekd je totalne prazdna alebo mozem hocikedy? Skratka ako ju mam pouzivat aby nestracala na zivotnosti. dakujem
Myslím, že Li-Ion batérie netreba ´formátovať´. Nabíjať sa smú aj polovybité no nemali by sa dlhodobo skladovať vybité a ani plne nabité... tak akosi, a nerob si ťažkú hlavu - dnešné vydržia veľmi dlho ( nie zas náhrada z číny...)
zdravím mám otázku na batériu do nikonu D80 plánujem si dokúpiť ešte jednu a našiel som originál na nikon np060 ktorá stojí okolo 1900 sk. a potom hahnel okolo 800sk. oplatí sa v tomto smere kúpiť originál, alebo máte aj skúsennosti z lecnejšou verziou. díkes za odpovede.
ďakujem za odkaz. skor ma ale zaujíma či sa telo nemôže poškodiť lebo tam nie je originál batéria, ale od iného výrobcu
ja mám tiež neoriginálne batérie a v pohode...uvedom si jednu vec, že aj Canon vyrába batérie v Číne u nejakého subdodávateľa, na ktoré neskôr dá svoje logo a stojí to o 1/2 viac...v princípe sú rovnaké, len jedna má logo a druhá nie...
ja mám tiež neoriginálne batérie a v pohode...uvedom si jednu vec, že aj Canon vyrába batérie v Číne u nejakého subdodávateľa, na ktoré neskôr dá svoje logo a stojí to o 1/2 viac...v princípe sú rovnaké, len jedna má logo a druhá nie...
to áno ale niekde som čítal že telo fotoaparátu sa môže prehrievať.
Li-Ion batéria LP-E5
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa