Chcel by som sa popitat ci Tablet Wacom Bamboo Fun Small, A5 Wide, aktivna plocha 216,5 x 135,3 cm je celkom dobra cena a volba ?
alebo za tu cenu mozem mat nieco ine pripadne vedsie lepsie
cca cena 6tis
najlepsie by boli osobne skusenosti uzivatelou tabletov co staci nestaci a co je dobre alebo co je este dobre a co uz ani nie
dik
mam pocit ze otazka bola jasne stanovena ale konkretna odpoved nikde
radsej sa tu da odkaz na vlakno ohladne tabletou kde sa nic nepise ako odpoved na tuto otazku je dost onicom
bud pisem ked uz k otazke alebo radsej nic aj ked zo seo hladiska prelinkovanie iba pomaha :))
No co ja ti viem. Nevsimol som si kolko urovni pritlakov ma pero a neviem ci to nieje malicke. Osobne pouzivam intuos 3 a je to parada.Skus si ale popozerat aj tablety od geniusu.Dnes som okukoval A4, 1024 urovni pritlakov za nejakych 2000,- (ale asi to ma len 2000 lpi) Ak ale ides na tom zarabat tak urcite wacom intuos 3 a aspon A4 (A3 je bomba len sa ti unavia ruky :))) )
Podobnych otazok je na nete milion. . . a ty chces aby Ti ludia poradili, pomohli pri vybere, ....
Google urcite poznas, tak sa snaz na tvoje otazky najst odpoved sam, necakaj ze ti padne z neba ako peceny holub. . . Ja mam Wacom Intous 3 A5ku a mozem ho len doporucit, kto by mal pocit ze plocha je mala, nie je, ale prosim, moze ist do A4ky. . ale to je asi vsetko, neviem Ti povedat nic o inych tabletoch, kedze vlastnim iba tento jeden :-D
A ked uz, mohol si aj tu najst to vlakno co ti sem nalinkoval SHoDaN a spytat sa priamo tam, ale samozrejme, naco by si sa unuval hladanim :-D
Vdaka Fotograf77, prave preto, aby smeroval svoje otazky uz vo vytvorenom vlakne som to sem dal (aj pre ostatnych,ktori sem este zabludia).
Nebudem komentovat jeho reakciu.
Tablet Wacom vs ???
radsej sa tu da odkaz na vlakno ohladne tabletou kde sa nic nepise ako odpoved na tuto otazku je dost onicom
bud pisem ked uz k otazke alebo radsej nic aj ked zo seo hladiska prelinkovanie iba pomaha :))
Google urcite poznas, tak sa snaz na tvoje otazky najst odpoved sam, necakaj ze ti padne z neba ako peceny holub. . . Ja mam Wacom Intous 3 A5ku a mozem ho len doporucit, kto by mal pocit ze plocha je mala, nie je, ale prosim, moze ist do A4ky. . ale to je asi vsetko, neviem Ti povedat nic o inych tabletoch, kedze vlastnim iba tento jeden :-D
A ked uz, mohol si aj tu najst to vlakno co ti sem nalinkoval SHoDaN a spytat sa priamo tam, ale samozrejme, naco by si sa unuval hladanim :-D
Wacom Intuos3 A5 wide alebo
Wacom Wireless Pen - tablet A5 ?????
Nebudem komentovat jeho reakciu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie